Cbox
[older messages]
3 Jan 18, 11:09 AM
long hakim
Kak sentap dengan aisyah ka. lepas skali update psl aisyah, terus senyap smpai skrang
8 Jan 18, 04:16 PM
aisyah
berhabuk dah ni blog ni.
10 Jan 18, 12:47 PM
renji ogaya anapuki
wei, mana kak senduk ni. delete ja blog ni kalau tak mau tulis blog dah. stress plak aku
11 Jan 18, 12:18 PM
Its me
Last bca blog ni 2015..2018 bca blk..ttp mjadi blog yg mceriakn tika duka
16 Jan 18, 09:26 AM
zack
rindunya kat kak senduk.
21 Jan 18, 08:16 PM
sundel
hakakkkk hinduuu nak baca belokkk
25 Jan 18, 10:28 AM
sajatanagirekumanbakucan
bengong kak. ko dah kanapa, lama tak tulis blog. stress aku, buka blog ja, tak update. adeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
7 Feb 18, 03:09 PM
sedut
senduk, mana ko ye nok. 1000 thn ko x update blog ni kan.
15 Feb 18, 02:38 PM
sukajantanmacho
hari i dtg you all, nak baca blog, tapi nan hado.. mana kak senduk diva paling meletop sudah menghilang, mentang2 la sajat dah famous skang, hilang dah taring blog ni hahaha oopsss.. terlebih suda
1 Mar 18, 12:43 PM
Senduk's Fan
sakit hati tengok takde update...sunyi.
19 Mar 18, 06:31 PM
bang long rahimi
senduk, mana update. dah insaf ka
9 Apr 18, 04:53 PM
aisyah
kak senduk hoi. mana hang. jangan sampai aku maki hang hidup-hidup. please respect aku
15 May 18, 05:33 PM
ila
hehehe, lawak la kak senduk ni. tak jemu baca blog kak senduk ni.
25 May 18, 03:41 PM
Naema
Setiap kali bulan puasa, saya baca post akak yg lama2. Hehe.
25 May 18, 03:44 PM
Noname
Saya baca blog akak dari skolah menengah lagi taw. Stiap kali stress & geram dgn sikap manusia,saya baca blog akak.
14 Jul 18, 12:23 AM
Honey🍯
Menarik ❤️
25 Jul 18, 06:29 PM
bang
hehehe, lawak la u ni
6 Sep 18, 02:03 PM
rindu senduk
hakak kat mana, kitrg rindu kau nyah
2 Jan 19, 07:34 PM
Jhane
Happy new year 2019 Kak Senduk!
7 Jan 19, 12:48 PM
acu
Hi menarik content. lets blogwalking and click ads. done follow u, follow me back http://acuyuhan.blogspot.com/ .thanks