Upgrade
[older messages]
16 Jan 18, 08:26 AM
zack
rindunya kat kak senduk.
21 Jan 18, 07:16 PM
sundel
hakakkkk hinduuu nak baca belokkk
25 Jan 18, 09:28 AM
sajatanagirekumanbakucan
bengong kak. ko dah kanapa, lama tak tulis blog. stress aku, buka blog ja, tak update. adeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
7 Feb 18, 02:09 PM
sedut
senduk, mana ko ye nok. 1000 thn ko x update blog ni kan.
15 Feb 18, 01:38 PM
sukajantanmacho
hari i dtg you all, nak baca blog, tapi nan hado.. mana kak senduk diva paling meletop sudah menghilang, mentang2 la sajat dah famous skang, hilang dah taring blog ni hahaha oopsss.. terlebih suda
1 Mar 18, 11:43 AM
Senduk's Fan
sakit hati tengok takde update...sunyi.
19 Mar 18, 05:31 PM
bang long rahimi
senduk, mana update. dah insaf ka
9 Apr 18, 03:53 PM
aisyah
kak senduk hoi. mana hang. jangan sampai aku maki hang hidup-hidup. please respect aku
15 May 18, 04:33 PM
ila
hehehe, lawak la kak senduk ni. tak jemu baca blog kak senduk ni.
25 May 18, 02:41 PM
Naema
Setiap kali bulan puasa, saya baca post akak yg lama2. Hehe.
25 May 18, 02:44 PM
Noname
Saya baca blog akak dari skolah menengah lagi taw. Stiap kali stress & geram dgn sikap manusia,saya baca blog akak.
13 Jul 18, 11:23 PM
Honey🍯
Menarik ❤️
25 Jul 18, 05:29 PM
bang
hehehe, lawak la u ni
6 Sep 18, 01:03 PM
rindu senduk
hakak kat mana, kitrg rindu kau nyah
2 Jan 19, 06:34 PM
Jhane
Happy new year 2019 Kak Senduk!
7 Jan 19, 11:48 AM
acu
Hi menarik content. lets blogwalking and click ads. done follow u, follow me back http://acuyuhan.blogspot.com/ .thanks
17 Jan 19, 06:17 PM
hantu jepun
mana awak kak senduk ?
30 Jan 19, 08:13 AM
gincgu
mak ai, lamanya tak update
7 Jul 19, 08:39 PM
Sowhat
Kehadapan hakak senduk nasi yg dirinduiii
9 Jul 19, 11:00 PM
sofea
assalamualaikum.. lama x jengah blog yang paling kelakar satu ketika dulu 😄