13 Apr 19, 01:43 AM
^^: Tiaraaaaa, malam-malam masih belum tidur? hehe
10 Apr 19, 09:05 PM
NHYziera: https://fallensecrets.blogspot.com/2019/04/2nd-month-of-internship-and-update-on.html
10 Apr 19, 09:05 PM
NHYziera: omg dah lama tak blogwalking but nampak you still konsisten buat novel review. bagusnyaaaaa! keep it up sis :)
6 Apr 19, 01:19 PM
#JMBELOG: JALAN2
15 Mar 19, 02:24 AM
kinah: hai, singgah malam kat sini
9 Mar 19, 05:31 PM
ika: Ika datang singgah sini. https://ikashoid.blogspot.com/2019/03/book-review-lelaki-neraka-by-asraf.html
25 Feb 19, 04:08 PM
ika: Ika datang singgah sini https://ikashoid.blogspot.com/2019/02/book-haul-feb-2019.html
11 Feb 19, 11:11 AM
ELF: singgah sini :)
1 Feb 19, 12:39 PM
saffaa: assalamualaikum,, singgah blogwalking ^^
29 Jan 19, 10:52 PM
TiaraSapphire: @chickhen betul la tu. nama Sapphire tu memang ada kaitan dgn Suju tapi url tu tak relate dgn sesiapa pun..hehe
29 Jan 19, 09:54 PM
chickhen: aku jg dulu ELF, suka SUJU hahaha *maaf iye kalau ternyata nama saphiremu ga ada hubungannya sama SUJU atau ELF hehehe
29 Jan 19, 09:53 PM
chickhen: oiya satu lagi, nama saphire yg tiara pakai, apakah tiara seoarang ELF? hehehe, saya baca nama urlmu selalu sweetPETALhijau hihi bukan TEPAL :D Karna ingat nama petal adl nama fansnya si Heechul SJ :)
29 Jan 19, 09:53 PM
chickhen: thanks for your answer Tiara :)
29 Jan 19, 05:22 PM
ika: Ika datang singgah sini. https://ikashoid.blogspot.com/2019/01/hadiah-dari-blogger-kak-sha.html
29 Jan 19, 06:31 AM
chickhen: parut artinya luka itu memang bahasa malaysia atau kata-kata mutiara/kiasan bahasa malaysia? lalu apa bahasa malaysianya parut yang buat memasak? sy masih kepo hihi..Harap ngerti bahasanya ya Tiara :)
29 Jan 19, 06:23 AM
chickhen: ~^^
21 Jan 19, 03:29 PM
nadhirnasir: singgah sini
16 Jan 19, 08:13 PM
ika: Ika datang singgah sini. https://ikashoid.blogspot.com/2019/01/movie-review-ratsasan-2018.html
2 Jan 19, 12:06 AM
Fahmi: blogwalking
26 Dec 18, 12:47 AM
Fahmi: blogwalking
[older messages]