[older messages]
10 Oct 16, 06:56 PM
Admin-Irwan: Soalan 1 : maklum pd pihak kami 2@3hari sblm program,krn kami nk arrangekn Team kami
10 Oct 16, 06:58 PM
Admin-Irwan: Soalan 2 : kami ada tetm bayaran selama 30hari.
11 Oct 16, 05:36 PM
Asmawati: Kalau saya bercdg nk buat Ujian Darah ni, Perlu ke mana??
11 Oct 16, 05:38 PM
Admin-Irwan: Boleh Watsup je kpd kami : 018-9030400 & kami akan hub. Asmawati asap utk setkan tarikh.utk makluman kami dtg ke tmpt patient utk kempen Blood Test ni.
12 Oct 16, 01:53 PM
Hj Raji: Tahniah dgn paparan yg amat menarik ramai penggemar.
12 Oct 16, 02:05 PM
Admin-Kaidir: Terima kasih hj. Berkat usaha kita blaja bersma. :-)
12 Oct 16, 03:32 PM
mawar merah: salam.. sy nk tanya, hypertension tu boleh bwk ke strok kan? sbb kwn sy baru ni kne hypertension dan badan dy tetibe je jd panas, lepas tu dy curah botol air ke muka dy..boleh bwk maut jgk x?
12 Oct 16, 04:53 PM
Admin-Kaidir: @mawar merah Wassalam. hypertension boleh menyebabkan / disebabkan oleh tekanan darah tinggi. Ya, ianya boleh menyebabkan strok.Sila ikuti blog kami untuk maklumat selanjutnya mengenai penyakit strok.
12 Oct 16, 04:56 PM
Admin-Kaidir: @mawar merah tindakan mencurahkan air ke muka sedikit sebanyak dapat membantu pesakit untuk bertenang dan menurunkan kadar tekanan darah. Dinasihatkan untuk berjumpa Doktor untuk rawatan selanjutnya.
12 Oct 16, 05:41 PM
Admin-Kaidir: https://www.facebook.com/MutiaraSynergy/
17 Oct 16, 03:28 PM
Sue: Boleh terangkan ttg Voucher RM50 tu??.. mmg X kena bayar ape2 ker atau perlu beli ape2 ker???
17 Oct 16, 07:57 PM
Admin-Kaidir: @Sue voucher ni memang xperlu bayar atau beli pape dah. just print dan wasap kat kami utk dapatkan activation code. :)
17 Oct 16, 11:11 PM
Sue: Ok terima kasih Admin. In sha Allah nanti saye print. Perlu print color ke X?
20 Oct 16, 08:57 AM
Admin-Irwan: Sama2 Sue.Print B&W pun boleh.
20 Oct 16, 07:37 PM
Norliza: Askm.. Sy Norliza dr Balok.sy sudah printt baucer RM50.tp masih Xtau macam mn nk buat slps tu??..harap admin jelaskan..
21 Oct 16, 11:15 PM
Admin-irwan: Wslm.maaf Norliza krn lmbt reply. Utk pertanyaan tu..slps print perlu dptkan Kod Pengaktifan dr kami menerusi WA : 018-9030400.
21 Oct 16, 11:15 PM
Admin-irwan: Apabila menerima kod pengaktifan dr kami barulah voucher tersebut boleh ditebus.
1 Nov 16, 04:17 PM
tukang kacau: tumpang lalu
9 Nov 16, 07:57 PM
Admin-irwan: Silakan
18 Aug 17, 08:50 PM
siti: dah follow awak :)