24 Sep 13, 10:42 PM
Tshirt kanak-kanak: besh lah~! :)
9 Sep 13, 10:14 AM
Cop Tshirt: salam ziarah..
22 Feb 13, 12:22 PM
Ellysha25: it's me again
21 Feb 13, 01:40 AM
Rezaa: nak bookmark la page ni!
19 Feb 13, 04:34 PM
syafikah-Mustang: was here
18 Feb 13, 09:04 PM
Deelets: tersesat sampai ke sini
4 Feb 13, 07:19 PM
Yana: Kalau nak diskaun 5% shopping kat lavender online, gunakan coupon number ni: L2UV32013
16 Dec 12, 03:10 AM
Miracle EX: Year End Sales!! Nikmati potongan harga untuk semua produk Miracle EX dari 10 Dec hingga 10 Jan 2013
6 Dec 12, 09:14 AM
Didi: leh saya share info ni? tq.
5 Dec 12, 10:55 PM
Eddie: Save gaza! save palestine!
6 Nov 12, 10:18 AM
Jual Rumah: Sedang mencari Rumah Sewa ? Cuba cari di laman web kami.
13 Oct 12, 01:28 PM
arniah: Beritahu kami kenapa anda perlukan MRT? :-)
7 Oct 12, 03:38 AM
SDKD: nice entry.
27 Sep 12, 10:35 AM
An-Nur: Mohon bantu kami dengan doanya..
16 Sep 12, 09:16 AM
Free Ads: Maaf, just nak share info pada yang nak promote secara online boleh try cuba di portal baru kami.
14 Sep 12, 09:03 AM
Iklan Kereta Sewa: Ada kereta untuk disewakan? Boleh iklankan secara percuma di web kami
13 Sep 12, 09:06 AM
Promote Free: Kalau ada benda nak promote secara online, bolehlah cuba di web portal kami. free je.
12 Sep 12, 01:52 PM
jj: 2 tmpat pling best kalau anda suka shopping :-)
12 Sep 12, 12:42 PM
Penapis Air Halal: Tengah buat servey sistem penapis air mana satu yang terbaik untuk rumah anda?
18 Aug 12, 10:37 AM
ayumi: hehe banyak juga yang kongsikan pengalaman disini :-)
[mesej lama]