6 May 14, 05:08 PM
ema liyana: hai, korang..ada sesapa tak,yang menjual komik gempak starz yang terpakai punya ? kalau ada sesapa yang berminat nak jual kat saya, boleh tak..,emelkan kepada say,tajuknya..dan harganya..
19 Jan 14, 03:15 AM
na na: komik gempak starz ade?
7 Jan 14, 12:00 AM
kierah: conan masih ad?
3 Nov 13, 08:19 PM
nasihah: maaf aisyah..semua dah saya jual
26 Oct 13, 02:00 AM
aisyah: Salam. Ada lg x komik det. Conan second hand?
18 Oct 13, 01:45 PM
nasihah: haha ok aku nak torai la
18 Oct 13, 10:47 AM
Cik Abe: hehe kn ke kt blog yg ko tgk tu ade no tepon..ce tego kalau ade brann
18 Oct 13, 09:55 AM
nasihah: aku mmg berani je tego kt whatsapp..masalahnye aku xde no ko :nervous:
18 Oct 13, 09:54 AM
nasihah: aaa xtau..betul la kot blog tu??heheh
17 Oct 13, 11:21 PM
Cik Abe: tp kalau ko nk bg duet raya kt irfan kenela mlalui maknya dulu..huhu..mintk izin kata orang.. :P
17 Oct 13, 11:19 PM
Cik Abe: aku leh tolong iklankan ngn no tepon ko, tp kalau gambo tu xde watermark snang sikit aku iklankan hehe :P
17 Oct 13, 11:17 PM
Cik Abe: hehe ko tego la aku dulu klu brani :P..eh nak tanya, available lg ke telekung tu? ade 5 kale jeke? ade komisen ke? ekekeke..mgkin ko leh publish kt byk tmpat :)
17 Oct 13, 08:13 PM
Cik Abe: hehehe..emm ko rasa2?
17 Oct 13, 07:24 PM
nasihah: duit rye utk irfan je ade.utk mak dy mmg xdela :P
17 Oct 13, 07:22 PM
nasihah: ala..tegur jela..ape nk segannyewwww huuu
17 Oct 13, 07:22 PM
nasihah: hehe yg ini ke http://beauty-kiosk.blogspot.com/2013/09/krim-ibu-putih-20g.html
17 Oct 13, 01:28 PM
Cik Abe: blog aku theme 2 warna..biru & grey..background putih.. aku bkn xnk tego..tp segang la..
17 Oct 13, 01:27 PM
Cik Abe: selamat hari raya gak..duet raya takde ke????
17 Oct 13, 01:27 PM
Cik Abe: ade..huhu..tp blog aku xfemes pn..blog aku major kale biru cair..tp aku xjual 1 produk je..huhu..sedey blog aku xfemes :( waaaaaaaaaaaa
14 Oct 13, 08:34 PM
nasihah: weh samat hari rayer..maap zahir batin hehe
[older messages]