13 Jun 13, 03:23 AM
Free Album Download: sup! lets exchange links? www.AlbumFiend.com email us
17 May 13, 06:55 PM
FreeProductTesting: hey, nice blog! want to exchange links? www.FreeProductTesting.com email us
9 May 13, 11:56 AM
emmy: adui byk telepasa aaaaa :cool:
8 May 13, 01:04 AM
nurul: haah. room. kita x kenal pon lagi. cuma nk tanya kalau ada kwn2 akak yg orang malaysia nk wat cam homestay camtu. rasa cam leh caya sikit kalau orang malaysia yg recommend. hihi
7 May 13, 02:38 PM
azlinmazni: w'salam nurul..sorry akak tak perasan msg ni. Ni nurul dr mana ye? hehe ramai kawan nama nurul nih. a part of their house which means room? not sure lah dik. nnt akak tlg tanyakan ye?
3 May 13, 09:51 PM
nurul: salam k. azlin. kalau around 16-24 okt this yr da autumn x eh kt osaka? k.azlin taw x sape2 yg tinggal around osaka n tokyo yg nak rent out a part of their house utk pelancong from malaysia. hihik.
17 Apr 13, 11:09 AM
azlinmazni: hehehe no prob nurul! mmg kaklin pun dulu rajin tolong arwah opah buat biskut ni.
17 Apr 13, 10:53 AM
nurulazlan: weekend ni nk try buat biskut mazola... last buat mase arwah mak sihat lg.. huhuh punya laa lama.. thx kak lin bg resepi...
15 Apr 13, 06:44 PM
azlinmazni: haah tau takpe..tu pun mcm berjaga-jaga jugak.
15 Apr 13, 04:57 PM
KangMas: beg letak dalam bakul mcm tu kalu kat Malaysia...selamat kena ragut dah
12 Apr 13, 11:26 AM
azlinmazni: sedap tau carrot cake ni cikjah serious!
12 Apr 13, 11:26 AM
azlinmazni: yeay! thanks cikjah!
12 Apr 13, 10:57 AM
cikjah: laa...dah baca kemain banyak, baru nak folo...
10 Apr 13, 01:34 PM
azlinmazni: Org kat sini kata lepas bunga gugur mcm skr ni, baru daun tumbuh. daun dia boleh buat jeruk makan. tp tak ramai yg suka makan.
10 Apr 13, 01:34 PM
azlinmazni: sakura yg merah tu lambat kembang cmpred yg putih & pink. byk jenis sakura ni.
10 Apr 13, 01:32 PM
azlinmazni: boleh ke idup?
10 Apr 13, 01:16 PM
KangMas: cer cari*...ceri pulok
10 Apr 13, 01:16 PM
KangMas: bunga sakura lah...bunga raya selalu dah
10 Apr 13, 01:16 PM
KangMas: kawaiiii!!!....1st time nampak bunga secara dekat...cer ceri seed dia...tanam kat Malaysia wahahahaha
9 Apr 13, 06:31 PM
azlinmazni: thanks encik finn
[older messages]