22 Sep 13, 01:11
LikesAjaib: pelik tak camna org dpt like ribu2 kat fanpage?!
17 Mac 13, 10:46
Afiah: wa'alaikumussalam. terima kasih :)
17 Mac 13, 05:20
fatiyah: assalamualaikum, saya dah komen tau, jangan lupa komen kami semula ;)
17 Mac 13, 01:23
Afiah: anda suka? kami lagiii suka! ::)
17 Mac 13, 01:23
Afiah: Terima kasih senior. semoga anda beroleh manfaat, insyaAllah :)
17 Mac 13, 01:21
Afiah: Terima kasih sue ana dan maritza di atas komen yang anda berikan untuk aktiviti 1. semoga Allah merahmati kalian. insyaAllah :)
17 Mac 13, 01:19
senior: nice blog...ade konsep di sini...saya suke!
17 Mac 13, 12:19
sue ana: good job! keep it up! blog yg sgt menarik..
17 Mac 13, 12:19
sue ana: wow! sangat menarik..memberi kelainan kepada para pelajar dan dapat mengelakkan pelajar daripada tido di dalam kelas..n pelajar2 tu jugak akan sentiasa bersiap sedia untuk menghadapi sebarang soalan..
16 Mac 13, 11:44
maritza: ..aktiviti nie adalah sangat sesuai untk memantapkan lagi kognitif murid.. :)
16 Mac 13, 10:16
Afiah: sekarang masih dalam memasukkan pautan luar. insyaAllah, akan memasukkan juga blog apistakkisah. insyaAllah. sekali lagi, terima kasih. smeoga Allah merahmati kalian.
16 Mac 13, 10:15
Afiah: wa'alaikumussalam. terima kasih Aminah dan Ocenia.
16 Mac 13, 10:09
oceania: 2nd, mgkn anda blh tambah link2 daripada website luar agar blog anda lebih menarik dan memberi manfaat kpd pembaca
16 Mac 13, 10:09
oceania: 1st skali, tahniah! ntuk blog yg tersusun rapi dan kemas nie..mmg menampakkan anda budak2 math :) berbanding dgn blog2 lain yg trlalu fancy dan sebagainya..
16 Mac 13, 10:07
oceania: salam..
16 Mac 13, 10:07
aminahalim: keep it up,smge mndapat penilaian yg baik drpd pensyarah :)
16 Mac 13, 10:06
aminahalim: blog yg simple dan memudahkn pembaca untuk membaca kerana tulisan yang ringkas dan jelas