17 Jan 16, 01:48 AM
jualbeli: salam perkenalan dari https://www.jualbeli.my/
20 Apr 14, 11:30 AM
asnianayil: assalamualaikum..terima kasih admin kerana create blog in..admin mcm mana nak letak profile picture?
31 Dec 13, 12:06 AM
sue: TQ admin..done post add..
14 Sep 13, 07:35 AM
Admin2u: SIla2.. FREE semuanya.. Sbb Admin sendiri pun memang tengah cari pelbagai mcm barangan utk dipilih.
22 Jul 13, 10:25 PM
alisya: admin mcm maner nak daftar
22 Jul 13, 10:24 PM
alisya: Admin mcm maner nak daftar nie
18 Apr 13, 06:02 AM
Admin2u: Hukum dan undang2 kewarasan Manusia :) ...
18 Apr 13, 06:02 AM
Admin2u: Jom Daftar dan Publish lah apa sahaja urusan perniagaan Anda selagi mana tidak melanggar Hukum..Cont
18 Apr 13, 06:01 AM
Admin2u: 50 Pendaftar yang PERTAMA Keahlian Seumur Hidup Selagi mana Website ini Terus hidup dgn Support Anda
10 Mar 13, 11:27 PM
Admin2u: PERCUMA... Register..login dan iklankan... InsyaALLAh diluluskan :)
6 Mar 13, 05:13 AM
Admin2u: Sila2.. Masuk REGISTER FREE.. IKLAN Barang PUN FREE... Nak Niaga kene Rajin..Jgn Malas...
6 Mar 13, 05:11 AM
Admin2u: DAFTAR PERCUMA...IKLAN PUN PERCUMA...TAK PERLU BAYAR.....
6 Mar 13, 05:00 AM
Admin2u: Sila2..jgn malu2 utk menjual..Ianya Percuma :) ... rugi tak jadi org pertama.. :)
4 Mar 13, 09:15 AM
amy: wah, terbaik tuan admin, lps ni boleh try jual kat sini.. :)
3 Mar 13, 11:31 PM
NorisFabric-Cotton: :p okeh.. tq bagi share promosi lam blog nih..
3 Mar 13, 07:54 PM
Admin2u: Kekeke... GUrau2 je hhuhuhu..rewards ek...huhuhu Anda dibenarkan promosi barngan anda huhuhuh.FREE:P
3 Mar 13, 07:27 PM
NorisFabric-Cotton: huhu.. ayat 'mempergunakan'? rasanya better menggunakan perkhidmatan ;) leh dapat rewards ni.. hehe
3 Mar 13, 07:09 PM
Admin2u: Thanks To Noris krn mempergunakan (Guna) kami hahaha :) ... Tahniah Anda Org Pertama... :) Thanks :)
3 Mar 13, 06:55 PM
NorisFabric-Cotton: ye betul :glad: terbaik untuk promosi barang jualan..
2 Mar 13, 06:54 PM
Admin2u: It FREE.. Register dan Postkan barangan Anda :) ..Jgn lepas peluang..dah kasi FREE pun tak mau ka?
[older messages]