20 Apr 14, 01:17 AM
syam: sy dtg nk blogwalk...jom2 sharing
16 Dec 13, 09:53 PM
Zine: Hi, just visit.. great info. I will follow your update. Thanks.. :)
11 Oct 13, 12:08 PM
Hana Chaca: Hi, Thank you very much for the sweet :) Moments?.
8 Sep 13, 02:10 PM
Kak Mi: jome naikkan visitor blog anda dengan ohbelog
5 Sep 13, 11:25 PM
hoihoi: selamat menjawab stpm !
21 Jul 13, 10:09 PM
minie: nak kad raya? jom join segmen kad raya! :)
21 Jul 13, 09:22 PM
zakiyah: 4.0 pointer ! :)
21 Jul 13, 09:21 PM
zakiyah: tak aman kan hidup ni kalau kita rasa ada org benci kita . btw , gudluck for ur study . study smart , study hard . bulan sebelas ni kita exam penggal satu . hope u will get good result .
21 Jul 13, 09:19 PM
zakiyah: lagi satu , aku dah maafkan kesalahan hg dkt aku . mybe hg prnah terkutuk aku ka, termengumpat ka . aku maafkan . whether sengaja ataupun tak sengaja .
21 Jul 13, 09:16 PM
zakiyah: so , aku pun taktau cena aku jadi mcm tu dulu. and taktau apa yg aku fikir masa tu . hm , budak2 lagi mungkin . form5 ? budak2 ? hm, takatau lah . sekali lagi aku minta maaf . l
21 Jul 13, 09:14 PM
zakiyah: i'm really2 sorry . memng nk minta maaf . tapi still gather strength untuk minta maaf . bkn sbb i dont need ur forgiveness . i really need it .
21 Jul 13, 09:11 PM
zakiyah: i also want to apologize for my offense i have ever done. well, nobody perfect right ? everybody have their own mistake . maybe jahil lagi masa tu . skrg alhamdulillah , better than before . i
10 Jul 13, 02:04 PM
trytobematured: try to stay strong and move forward :)
10 Jul 13, 02:03 PM
trytobematured: and thanks sbb bt macam tu dekat aku dulu, ang now aku dah jumpa and dapat hikmah disebaik kejadian tu. maybe Allah hantar hang untuk uji aku. thanks again. aku doakan hang jadi lebih baik lepas nie .
10 Jul 13, 02:01 PM
trytobematured: harap anda tak ulangi kesilapan dan kesalahan yang bodoh tu to other people. aku maafkan hang even hang tak perlukan pun kemaafan dari aku
10 Jul 13, 01:59 PM
trytobematured: Dear friend, plis forgive me for my mistake before . i know that not my fault but i want you to know that i'm already forgive and try to forget what you have done to me before.
22 Jun 13, 11:42 AM
Maria Lee: Hi, Just visit.. :) great info. I will follow your update. Thanks..
4 May 13, 01:30 AM
Trends: Very cool post! I will visit again to read your update..
2 Apr 13, 09:30 AM
CR 7: Hello Friend
29 Mar 13, 03:13 PM
jihan: kmi akn slalu igt mpa sbgai seorg shbat yg sgtttttt baeeeeek..doakn kmi kt sna...lg shari lh kmi nk p dh ni..cuak kowt...
[older messages]