2 Mar 17, 07:34 PM
sayaa: maaf .. tp sya bersetuju dgn @lady gaga sbb warna tulisan dan background x sesuai la sis.. harap sis dapat tukar warna tulisan bagi jelas..
30 Jun 16, 06:41 PM
hani: @lady gaga apa amsalah awak?
27 May 16, 06:00 AM
lady gaga: sori saya biadap
27 May 16, 05:59 AM
lady gaga: apa masalah blog ni. isi ada, tapi web design annoynig gila susah nak baca pastu semak. tapi berguna lah, so thank you
17 Feb 16, 03:35 AM
m: hey
17 Apr 15, 06:54 PM
syahira: singgah :)
7 Jan 14, 10:23 AM
Hai Blogger: Hi, Thank you very much for the sweet :) Moments?.
22 Oct 13, 07:40 PM
Hana Chaca: Hi, Thank you very much for the sweet :) Moments?.
16 Oct 13, 06:39 PM
FB Ads: $$$ FB Ads $$$
28 Sep 13, 06:43 PM
Miss Jenny: Nice adverts you have.. :) come hit back..
28 Jun 13, 06:04 PM
Adele Cutes: Nice adverts you have.. :) come hit back..
16 Jun 13, 05:12 PM
Maria Lee: Hi, There very good look and love you blog :) visit me too..
15 Jun 13, 04:45 PM
hani93: hai :)
31 May 13, 08:22 PM
CR 7: Hello Friend
2 May 13, 01:22 AM
hani93: wsslm. spm x cemerlang gemiilang terbilang pun. haha biasa2 jaa :) klau 6a. in shaa Allah. boleh kot. doa banyak2.
26 Apr 13, 11:14 PM
natasya: salam akak,sye nk tya spm akak brape,saya ada minx dip sains gk,tp tkot xdpt sbb rmai saingan,spm sye 6a je,fiz sye c+,bio b+,and cem b,tq
26 Mar 13, 04:41 AM
hani93: if x dpt pointer secomel mcm tu, boleh smbung deg bwh fakulti sains gunaan mcm forensik, teknologi pemakanan. thats all. hope membantu adik :)
26 Mar 13, 04:40 AM
hani93: dip sains ni general dik. if dpt pointer elok,boleh la smbung kritikal kos cam farmasi even doc skalipun. but make sure u get 3.8 and above.
23 Mar 13, 11:10 AM
aqilah: akak , diploma sains nihh lepas nih boleh jadi apa ?
17 Mar 13, 12:24 AM
hani03: hai
[older messages]