3 Feb 16, 02:45 PM
aed: jom visit saya ada jual jubah berkualiti confirm mampu milik. limited serious tkkn kluar lagi design nih. once its sold
3 Feb 16, 02:43 PM
aed: salam. singgah2 sini
27 Feb 15, 12:10 PM
Alisya: Dah lama x blogwalking.. Singgah sini kejap :)
10 Dec 14, 05:55 PM
Haifa: Lama x blogwalking..Jom blogwalking
13 Feb 14, 01:31 PM
Hai Blogger: Hi, Thank you very much for the sweet :) Moments?.
8 Jan 14, 08:41 AM
Khel: Assalamualaikum. Bumi ni hujan petang ni. Makan aiskrim jom
4 Jan 14, 04:47 PM
Sonata: Helo. Uols pakai hanset ape? tau tak ape yg best korang taktau..
17 Dec 13, 02:05 PM
Zine: Hi, nice blog, blogwalking here.. :) want make ur face beauty? visit mine
8 Nov 13, 04:10 AM
Kely: Assalamualaikum. Semoga dipermudahkan segale urusan kamu.
29 Oct 13, 12:01 PM
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
27 Oct 13, 06:01 PM
AkuWarior: Assalamualaikum. Aku ade car baru aku nk kumpul LIKE. Kau? moh.. tk rugi klik..
11 Oct 13, 11:59 AM
Hana Chaca: Hi, Good job, :) right admin? just support u here.. :)
2 Oct 13, 01:38 AM
CocoMel: Kau comel tak mau join kontest ke?
7 Sep 13, 10:43 AM
Sutina: Dari wanita ke wanita
31 Aug 13, 11:20 PM
MissDeeG: Jom WeChat...
24 Aug 13, 10:19 PM
Jenna W: Hi, Good day, right admin? just support u here.. :)
28 Jul 13, 08:54 PM
kriza: Kriza Lebaran Collection is On Sale!Jemputla datang!
24 Jul 13, 11:19 PM
Vivian: Hi, Nice blog,.. :) Visit me back if u dont mind..
22 Jul 13, 12:54 AM
mymy: singgah ..
15 Jul 13, 02:36 AM
MOMOY: sabar ajelah dengan org yang mentaliti mcm tu dear. sorry . x boleh nak komen kat blog u
[older messages]