5 Apr 13, 01:14 AM
ieta: Alhamdulillah dah berjaya hyperlinknya tapi tak reti nak buang yang tak menjadi tu. Asyik appear je bila View Site. huhu...
11 Mar 13, 01:13 PM
ieta: Insha Allah sy akan buat yg berlainan page pula, Terima kasih doktor ^_^
11 Mar 13, 01:12 PM
ieta: hehe... sebenarnya sy dh buat 5 page tapi coding hyperlink yang kpd 5 page tu asik error je manjang, sbb sy nak siapkan juga, maka sy buat memanjang hyperlink d tab page tu direct ke title di bawah
11 Mar 13, 10:24 AM
Shah: Errrmmm ok le. Cuma sy nak tanya awk hanya guna 1 page je ke? Sy lihat menajang kebawah je?
11 Mar 13, 04:03 AM
ieta: الحمدلله dah siap website pertama ieta
3 Mar 13, 01:25 AM
ieta: Harap Maaf, laman web ini sedang dalam proses diperbaiki hyperlink tab pagenya dan akan membuat penambahan beberapa bab pelajaran lagi
1 Mar 13, 06:59 PM
ieta: Masalah:1. page tab main page tak bleh link kpd 5 page tab yg ke sblh kiri. 2.Kelima2 pg tab bleh link antara 1 sm lain tp tak bleh link ke pg tab main page. Yg lain2 sume ok, gambar2 sume appear
1 Mar 13, 05:09 PM
yumida: tahniah..nice website nih....
1 Mar 13, 02:59 PM
ieta: hehe... mmg sgt2 susah...sampai rmhtangga terabai sekejap utk siapkan ni haha... Cik Mar buka, ada error tak?
1 Mar 13, 02:32 PM
cikmar: waaahhhh akak ! tahniahhhh ! mst susah kn nk create website arabic, tahniahhh :D
1 Mar 13, 07:56 AM
ieta: percubaan hari ke 5 kali ke 6, setelah godek2 coding di front page. Inilah hasilnya
24 Feb 13, 02:30 PM
ieta: yiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... siap juga website ieta. Alhamdulillah....