12 May 15, 01:09 AM
cute: hblog dah update laaaa tp twitter tu masih tak update ahahhahaha cuba kau teka siapa aku
12 Mar 15, 08:59 AM
blog owner: nyna,im going to update my blog
12 Mar 15, 08:59 AM
blog owner: nyna,im going to update my blog
30 Jan 15, 04:59 PM
Nyna: dear awak dah tak continue blogging eh? rindu dah nak baca
5 Jun 14, 01:03 PM
den: x balas pown ask fm kiter :(
5 Jun 14, 10:31 AM
Ain: mohon awk update result awk camne..dh kuar kn.. ;)
4 Jun 14, 02:38 PM
pemilik blog: akak ada ask.fm. http://ask.fm/EkLiMaH
4 Jun 14, 02:19 PM
den: kaq xde ask fm ke??asenye rmai follower akaq naq tny soklanz
29 May 14, 10:48 PM
Nabeel Fikree: Hahaha ndak ada la bah hebat mana. Akak lagi hebat kali ah. Ko kool syak! =)
29 May 14, 07:29 PM
shada wentz: shada dtg ;p
27 May 14, 09:36 PM
pemilik blog: #Soleha:Hahaah.biasala tu tak perasan.
27 May 14, 06:24 PM
Soleha: baru perasan kita suda kawan di blog lama daa :p
27 May 14, 12:45 PM
Pemilik blog: #Azreen lol.welcome.
27 May 14, 12:22 PM
azreen: catwalk..abg garang tu..hehe
27 May 14, 10:40 AM
Pemilik blog: #Hanny:WELCOME..lol
27 May 14, 08:52 AM
Hanny Nadia: Kita dah berfoya-foya dekat sini..hehe #41
17 May 14, 07:17 PM
Nina: akak best x matrik??
15 May 14, 11:09 AM
Nina: akak xde ke update sekalikan ngan gmbar..nk jugak kan tg0k gmbr nak tg0k life akak camne... ;)
28 Apr 14, 01:18 PM
pemilik blog: ain:Thanks sbb slalu dtg.Sy cuti 3 minggu je.
27 Apr 14, 09:54 AM
Ain: awak cuti bila?brapa lama?dulu ain salu je singgah sini,tiba2 dah lama x nmpk update..awak tukar link rupanye...
[older messages]