[older messages]
27 Mar 14, 03:22 PM
dyrah: Saya baru je beli novel 'Falling in Love". I like it! and tak sangka jugak saya, penulis minat jugak dengan k-pop sampaikan ada nama artis k-pop dan variety show k-pop dlm novel ni.. Apa2pun sy suka!
16 Jul 14, 09:03 AM
ila: Baru baca Falling in Love... terkilan sikit sebab rasanyer takder penjelasan siapa perempuan yg berkepit dgn Raykal pada waktu yg sepatutnya dia teman Meen ke klinik. Sebab kat hujung cerita, Raykal k
30 Jul 14, 10:45 AM
SyaRyanna: Ila: Siapa perempuan itu akan diberitahu kelak.. ada sequel. tapi tak banyak. hehe~~
30 Jul 14, 10:46 AM
SyaRyanna: Ila: Siapa perempuan itu akan diberitahu kelak.. ada sequel. tapi tak banyak. hehe~~
14 Dec 14, 01:27 PM
new: Singgh Sini..
15 Dec 14, 09:42 PM
Anon: NEW UPDATED !
23 Dec 14, 04:14 AM
Jasmin: Singgah sini kejap :)
7 Jan 15, 05:03 PM
Alisya: Dah lame x BW..jngan lupe singgah ye :)
10 Jan 15, 02:47 PM
zie: bw here :)
13 Oct 15, 02:59 AM
nadia: nape xsambung falling in love y 3?