2 Feb 18, 11:08 AM
Wahida: Atau sambung online jer la kak😅
2 Feb 18, 11:06 AM
Wahida: *karya akak
2 Feb 18, 11:05 AM
Wahida: Salam Kak Alina, bila nak keluar cinta untuk Maximo? Lama dah tggu karma
17 Dec 17, 08:27 PM
rosnida: cinta untuk maximo bile nak keluar pasaran
24 Nov 17, 10:29 PM
finaz sham: bila agaknya Cinta Untuk Maximo nak terbit
5 Oct 17, 09:41 AM
N: Masih menanti cinta utk maximo
20 Sep 17, 02:42 AM
ctriko: Assalam, dh baca byk x aku yang kau tinggalkan. sgt menyentuh hati dan terbaik. Welldone Alina.
15 May 17, 07:17 PM
Kak Alina: Aku yang kau tinggalkan dah ada stok.....
25 Apr 17, 05:22 PM
amena: aku yang kau tinggalkan. saya dah miliki novel ni dan ulang berkali-kali. tak jemu. terasa sangat hidup setiap watak. jalan cerita sangat menarik dan menyentuh hati.
17 Apr 17, 05:52 AM
Ann: It's been almost 6 years..Still waiting for cinta untuk Maximo dan cintaku milik siapa..Harap Sgt dpt membaca Smua Karya Kak Alina yang lain...Stakat ini Smua yg dah trbit dah ad dlm collection sndiri
23 Nov 16, 11:25 PM
misza: 'aku yang kau tinggakan' sapa yang berminat boleh beli dengan kakinovel. rasanya masih ada stock
12 Oct 16, 09:37 AM
Cayote: WB stand for?
15 Sep 16, 12:35 AM
Aisya: Still excited waiting for cinta untuk maximo
10 Jun 16, 02:30 AM
amr: sis,boleh repeat order aku yg kau tinggalkan ?
10 Jun 16, 02:12 AM
fateh: Aku yang kau tinggalkan masih available taK?
13 May 16, 04:39 AM
Rozaqua: Salam wrmt pn Alina. Harap sihat walafiat
12 Apr 16, 05:12 AM
fira: salam..novel aku yang kau tinggalkan ada stok lagi tak?
5 Mar 16, 06:15 AM
saba: wah,x sabo nak tggu cum :biggrin:
8 Feb 16, 09:33 AM
Kak Alina: Thanks... To all..
8 Feb 16, 09:32 AM
Kak Alina: Cum sepatutnya dah hantar ke publisher
[older messages]