5 Oct 17, 08:41 AM
N: Masih menanti cinta utk maximo
20 Sep 17, 01:42 AM
ctriko: Assalam, dh baca byk x aku yang kau tinggalkan. sgt menyentuh hati dan terbaik. Welldone Alina.
15 May 17, 06:17 PM
Kak Alina: Aku yang kau tinggalkan dah ada stok.....
25 Apr 17, 04:22 PM
amena: aku yang kau tinggalkan. saya dah miliki novel ni dan ulang berkali-kali. tak jemu. terasa sangat hidup setiap watak. jalan cerita sangat menarik dan menyentuh hati.
17 Apr 17, 04:52 AM
Ann: It's been almost 6 years..Still waiting for cinta untuk Maximo dan cintaku milik siapa..Harap Sgt dpt membaca Smua Karya Kak Alina yang lain...Stakat ini Smua yg dah trbit dah ad dlm collection sndiri
23 Nov 16, 10:25 PM
misza: 'aku yang kau tinggakan' sapa yang berminat boleh beli dengan kakinovel. rasanya masih ada stock
12 Oct 16, 08:37 AM
Cayote: WB stand for?
14 Sep 16, 11:35 PM
Aisya: Still excited waiting for cinta untuk maximo
10 Jun 16, 01:30 AM
amr: sis,boleh repeat order aku yg kau tinggalkan ?
10 Jun 16, 01:12 AM
fateh: Aku yang kau tinggalkan masih available taK?
13 May 16, 03:39 AM
Rozaqua: Salam wrmt pn Alina. Harap sihat walafiat
12 Apr 16, 04:12 AM
fira: salam..novel aku yang kau tinggalkan ada stok lagi tak?
5 Mar 16, 05:15 AM
saba: wah,x sabo nak tggu cum :biggrin:
8 Feb 16, 08:33 AM
Kak Alina: Thanks... To all..
8 Feb 16, 08:32 AM
Kak Alina: Cum sepatutnya dah hantar ke publisher
2 Feb 16, 05:40 PM
k.mimi: tunggu sambungan WB 7
1 Feb 16, 08:12 PM
ann: kak alina....kak x jual ke novel kak yg lama cam cintaku milik siapa or enggang terbang di ufuk senja dalam bentuk ebook ke? saya sgt suka baca novel kak alina....
17 Jan 16, 10:13 PM
Nuha: Assalamualaikum kak alina, sy dah baca psms..mmg best! xsabar nak tunggu CUM di publishkan pulak..:)
8 Jan 16, 04:39 PM
K.mimi: Tu lh akak ambik bilik blh tasek mmg cantik
7 Jan 16, 08:00 PM
Kak Alina: Kannn dikelilingi tasek putrajaya...
[older messages]