23 Nov 14, 09:06 PM
Shafiq: Melompat Kesini
25 Mar 14, 02:20 PM
iezam: singgah sini
23 Jan 14, 09:17 PM
M1SC: Jangan lupa like us untuk promosi yang terbaik || Mudah - hanya like di Facebook XD
27 Dec 13, 06:33 AM
Long Haffiz Long Hassan: Sharing with rakan pembaca pengalaman day trip to Paris || One day in Paris dah cukup! :)
17 Dec 13, 12:15 PM
nazman: blogger ade tips!
3 Dec 13, 10:47 AM
nazman: Update terkini dan tips! Salam singgah
10 Nov 13, 04:46 PM
nazman: jom layan steamboat dengan blogger di Cameron Highlands!
5 Nov 13, 07:03 PM
nazman: bloger jalan jalan cameron..ade tips! jom baca
31 Oct 13, 02:16 PM
nazman: jom singgah ke cameron...ada tips perjalanan ni..
14 Oct 13, 01:50 AM
nazman: Blogwalking! Jom tgk teknologi termaju dari Samsung!
6 Sep 13, 11:25 AM
Tengku Marissa Tengku Din: Salam. Dtg sini, alert dengan pencuci muka terbaru. hati-hati dan tolong sebarkan.
3 Sep 13, 02:19 PM
Syafiq The Heroes blogger: Assalamualaikum. Syafiq datang sini taw...entry sebab-sebab kenapa kita kena kol pakwe dan makwe kite..Ramai yang suka entry tu dan kata best..jom jemput baca
1 Sep 13, 01:17 PM
Kak Zaidah MatNoor: Salam. Urgent!!!! Nak bagitau saper yang ada guna kad Ambank atau Ambank Islamik. sila Alert.Mesti baca dan wajib baca..Tolong sebarkan pada kawan2 yang belum tahu
31 Aug 13, 01:44 AM
LyssaFaizureen: Singgah sini..nak share entry Jom tengok koleksi KERETA-KERETA yang paling SELAMAT didunia. Tapi ada yang kurang ajar cakap kereta elak maut..patut ker..takperlah tengok jerlah kan :)
30 Aug 13, 08:48 PM
Nadiah Yaya: Salam tuan blog, harap awak tak terasa, kita kalau menulis blog kena beradab, bersopan santun, Orang kata jangan kurang ajar, dan be positive okay!
29 Aug 13, 01:41 PM
TengKu Marissa Jelita: .seriously blog awak memang best... Jualan hebat, Guess, Prada, Coach dan Gucci dan macam2 lagi...Cepat2
25 Aug 13, 07:33 PM
LIL' TINY TOES WARDROBE: Hye!Fashionable Color Jeans Tight For Kids!Playgym, Toys,Storage, Kids Apparels And Many More! VISIT US NOW!!!
22 Aug 13, 03:56 AM
Kongsi Resepi: Salam singgah.. xtau nk masak ape? jom singgah blog tgk resepi sedap2... terbaik... :)
6 Aug 13, 05:38 PM
Kongsi Resepi: Salam singgah.. jom singgah blog sy tgk resepi yang sedap2.. jemput singgah yerr.. ~~ :D
5 Aug 13, 09:28 AM
Kongsi Resepi: Salam singgah..jom tgk resepi ayam panggang tandori kt blog saya.. sedapp.. :)
[older messages]