18 Nov 15, 06:02 PM
alyah: stay happy dgn amar ok! tc. harap amar bleh jage kau. setia dgn kau. tak mainkan perasaan kau. :')
17 Nov 15, 10:00 PM
wina: harap die tak curang, tak mainkan perasaan ko.
17 Nov 15, 10:00 PM
wina: wawa, harap amar serious n tak macam yg sblm ni key. aku doakan yg terbaik tapi make sure amar tu k.
17 Nov 15, 09:20 PM
erra: no matter wht happen, pls dnt breakup kay. stay strng. and, sty wth him.
17 Nov 15, 09:17 PM
tina: waaaaaa. i hope you dgn amar kekal okey beby ;-)
5 Nov 15, 11:48 PM
fyla: waa, aku harap amar serious n bebetul ikhlas dgn kau. jgn dia pun mainkan kau k beby :')
15 Sep 15, 12:08 AM
aliya: wuuuuu, dengan amar skunk kau. hahha
19 Jul 15, 10:56 PM
Fyy: takpa, at least kau dah ada amar utk jaga kau skrg :')
19 Jul 15, 10:56 PM
Fyy: Waa, sabar ok. aku pun tak sangka lak afiz tu bole nak memaki kau. dayus ke cane? huh
18 May 15, 02:52 PM
Ina: Waa, tahniah! hehe, anw aku tgk kau dgn Apis ada iras aa dohhh.
[older messages]