13 Sep 16, 11:27
nur: kioskwanita.com
13 Sep 16, 11:27
nur: set pantang, milk booster, dll
7 Sep 16, 11:51
serihati: zur aada masa call balik ..saya terdelete phone no..so tak boleh update harga alatan buat carpet tu. kalau ok saya tolong suplly
7 Sep 16, 11:50
serihati: pul ada lagi stick tapi plain color buri je
4 Sep 16, 07:30
siti: kain pul de stok lg x sis??
23 Ogos 16, 01:17
azura: boleh tak hubungi sy..berminat nak tanya alat utk buat karpet
25 Jun 16, 10:23
Fairy2U: Experience the magic of Radiant Youth & Beauty, Look Young, Collagen, Skin Ligthening, Skin Whitening and Healthy. Visit us at http://www.sudo.my/visit/2.html
25 Jun 16, 01:32
Fairy2U: Experience the magic of Radiant Youth & Beauty, Look Young, Collagen, Skin Ligthening, Skin Whitening and Healthy. Visit us at http://www.sudo.my/visit/2.html
24 Jun 16, 12:25
Fairy2U: Experience the magic of Radiant Youth & Beauty, Look Young, Collagen, Skin Ligthening, Skin Whitening and Healthy. Visit us at http://www.sudo.my/visit/2.html
23 Jun 16, 08:16
Fairy2U: Experience the magic of Radiant Youth & Beauty, Look Young, Collagen, Skin Ligthening, Skin Whitening and Healthy. Visit us at http://www.sudo.my/visit/2.html
22 Jun 16, 01:36
Fairy2U: Experience the magic of Radiant Youth & Beauty, Look Young, Collagen, Skin Ligthening, Skin Whitening and Healthy. Visit us at http://www.sudo.my/visit/2.html
22 Jun 16, 11:58
Fairy2U: Experience the magic of Radiant Youth & Beauty, Look Young, Collagen, Skin Ligthening, Skin Whitening and Healthy. Visit us at http://www.fairy2u.my
8 Jun 16, 02:39
nisaeh: sesiapa tahu car memperbaiki tempat letak sekoci yg x boleh bergerak.
29 Apr 16, 10:42
liza: hai
22 Apr 16, 11:26
huda: as salam..sapa boleh tolong..mesin singer model 2250 brand USA tak boleh pakai kat malaysia. what should i do? please help
20 Apr 16, 04:33
lala: hai nak tanya. ada any tips tak how to lebarkan bahu baju kurung?
19 Mac 16, 07:00
zida: :)
19 Mac 16, 06:59
zida: wah..banyak tutorial kat sini..terima kasih sudi share
10 Mac 16, 07:49
kak Ima: sesiapa yg nak ebook sila whatup saya yee
10 Mac 16, 07:49
kak Ima: sebenarnay banyak dah buat entry tapi takde masa utk download gamba..
[mesej lama]