10 Mar 15, 05:19 PM
Naomi: please follow me back:-)
23 Jan 15, 01:11 PM
SinarMalaysia: Hi there Blogwalking. Visit me back :)
25 Dec 14, 12:50 PM
Princess Elsa: Hi trere..Blogwalking. Feel free to visit us here http://goo.gl/rwKwwD
19 Dec 14, 12:56 PM
Gtrailer: blogwalking session, da lama x wat
19 Oct 14, 10:58 PM
nicky: iPad Air 2 launched
22 Sep 14, 06:02 AM
Gameidiot: portal game easy baru
20 May 14, 12:00 PM
FIFAWorldCup: Get complete schedule of FIFA World Cup 2014
24 Apr 14, 07:48 AM
syam: sy dtg nk blogwalk...jom2 sharing
19 Feb 14, 09:45 AM
Hai Blogger: Hi, Just visit.. :) great info. I will follow your update. Thanks..
18 Feb 14, 11:21 PM
ana_musafir: :-) hee.. sebab lama x singhha.. jadi nmpk blog awak mcm baru jer ^^
18 Feb 14, 11:21 PM
ana_musafir: :-) hee.. sebab lama x singhha.. jadi nmpk blog awak mcm baru jer ^^
22 Jan 14, 11:38 AM
M1SC: Jangan lupa like us untuk promosi yang terbaik || Mudah - hanya like di Facebook XD
15 Jan 14, 01:25 AM
Long Haffiz Long Hassan: Happy New Year 2014 - Fireworks dari tingkat 57 KLCC *jeles tak?* :P
14 Jan 14, 08:53 PM
adminpencintabio: eh anamusafir :) sama ja lah..hehe
27 Dec 13, 02:13 PM
anamusafir: salam.. wah.. blog die dah cantek!!! :D
13 Dec 13, 04:46 PM
Zine: Read your update! Thanks, nice share.. :) I will visit again
29 Oct 13, 10:14 AM
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
20 Oct 13, 01:04 PM
que_cheng94: hinggalah satu hari aku jumpa novel hlovate, terus aku jatuh cinta ! serius aku tak pernah jumpa novel sebaik tulisan hlovate. if i could see her one day.. :/
20 Oct 13, 01:03 PM
que_cheng94: ehem. aku sebenarnya tak baca novel sangat sebab kalau diamati novel-novel yang ada kat bookstoresekarantg ni, mostly berkaitan cinta yang jiwang-jiwang leleh.
3 Oct 13, 02:02 PM
Hana Chaca: Hi, Nice blog, blogwalking here.. :) want make ur face beauty? visit mine..
[older messages]