9 Mar 14, 01:46 AM
syam: sy dtg nk blogwalk...jom2 sharing
21 Feb 13, 03:02 AM
chef rara: tips cooking porridge
6 Feb 13, 01:35 AM
linda pc: new hp notebook model :)
12 Jan 13, 05:55 PM
chef rara: feel thirsty? hehe ;p
21 Dec 12, 10:39 PM
sayacikgu: sama-sama :)
15 Dec 12, 08:52 PM
Jun Junaidi: Sama-sama terimakasih.
15 Dec 12, 10:31 AM
sayacikgu: http://cikgurohanimu.blogspot.com :) Terima kasih cikgu.
12 Dec 12, 12:40 PM
Jun Junaidi: Waalaikumsalam.....Nama penuhnya?Macamana nak pegi blog ni?
12 Dec 12, 12:23 PM
sayacikgu: jangan lupa, komen dan folllow saya.Saya dah join :) Terima kasih cikgu!
12 Dec 12, 12:18 PM
sayacikgu: Assalammualaikum wbt.Tahniah.Blog yangbermanfaat buat semua :)
10 Dec 12, 09:13 PM
Jun Junaidi: Tak kan singgah je. Klik le folo sekali.Waalaikumsalam
10 Dec 12, 03:17 PM
nazila: salam singgah :)
6 Dec 12, 03:30 PM
Jun Junaidi: Terimakasih kerana sudi melayari blog saya ni.
6 Dec 12, 08:15 AM
Liza: Ahahhaa..lawak la blog cikgu nih..hilang stress..
5 Dec 12, 09:57 PM
Jun Junaidi: Sori, beberapa hari tak dpt surf sebab masalah line internet. Baru jadi pagi tadi. Mintak maaf banyak-banyak yer.
5 Dec 12, 09:54 PM
Jun Junaidi: Anda hendaklah menambah 1ekor lagi lembu utk mencukupkan 18, baru senang kira. 1/2 x 18 = 9, 1/3 x 18 = 6 & 1/9 x 18 = 2. Jadi 9 + 6 + 2 = 17 ekor. 1ekor baki, ko ambik balik. Dah memang awak punya.
5 Dec 12, 09:47 PM
Jun Junaidi: Terimakasih & penghargaan yang tidak terhingga kepada rakan2 yg sudi mempolo n komen. Kepada yg ingin tahu penyelesaian msalah wasiat terutama Cikgu Liza , penyelesaiannya adalah begini....jeng..jeng
4 Dec 12, 10:30 PM
noria: hi cikgu, tahniah dptkan hasilkan blog yg hebat ni
1 Dec 12, 12:36 AM
rose: salam..kunjungan balas..tahniah buat cikgu kerana dapat hasilkan blog yang menarik dan ada info..teruskan lagi..jangan berhenti setakat ini sahaja..
29 Nov 12, 12:36 AM
cikgu Liza: Tahniah... blog yang menarik... apa jawapan pasal wasiat...saya tak sanggup nak pegang sebab lambat sikit dalam kira mengira ni...hehehe...
[older messages]