8 Apr 14, 10:34
Saharah: Cantiknya tudung tu..kainnya jenis kain ape ye ?
28 Feb 14, 12:00
syafiq: takde jual rantai perempuan kea?
17 Feb 14, 04:55
zanina: jemput singgah ke blog. barang menarik..
5 Nov 13, 11:52
zie: hai
29 Okt 13, 08:25
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
3 Okt 13, 01:55
kak ton: amboi dah la comei..wangi pulak tu..
30 Sep 13, 11:13
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
1 Jul 13, 02:25
abg superman: nak bagitau mercun legend kat malaysia ni :)
12 Jun 13, 05:10
Album Downloads: yo! lets exchange links? www.AlbumFiend.com email us
7 Mei 13, 11:56
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
16 Jan 13, 10:16
epol rider: hai tuan blog :D Jom layan video-video menarik dari saya untuk hiburan anda semua :D
9 Nov 12, 11:11
Sha: Salam saya nak Oder telekung, masih Ada lagi atau tak..
7 Sep 12, 01:33
pn jannah: online je xde kerja lain ke?
5 Ogos 12, 12:28
Elly: Hai, cantik la blog awak, jom lihat blog saya pula
2 Ogos 12, 08:40
arissa: salam saya nak order telekong no kod 007 saiz l
2 Ogos 12, 08:36
arissa: salam saya nak order telekong kod nombor 007 ada stok lagi x saya nak saiz l
28 Jul 12, 02:07
aween: salam ziarah ;)
13 Jul 12, 03:51
qmaths: jom belajar math :) best :D
9 Jul 12, 02:40
Sheila: kita nak kongsi nk bagi unlimited bband nie :D
8 Jul 12, 10:22
bloggerboy: jom download movie dan games xde limit:)
[mesej lama]