25 Feb 15, 05:36 AM
Diandra: Jalan-jalan Blog Awak :)
29 Dec 14, 01:32 PM
Farliana: Thanks..banyak info menarik kt sini :)
2 Dec 14, 05:41 PM
HambaAllah: Actually, owner blog ni dh kembali ke rahmatullah-23/12/12.. Pray for her and her family. ALFATIHAH
8 Nov 14, 08:40 AM
Gtrailer: blogwalking session, da lama x wat
11 Dec 13, 02:40 PM
Brutal Comel: bw :)
10 Oct 13, 07:37 AM
LuX: luxury life, luxury self, jom blogwalk
22 Sep 13, 01:09 PM
aniz: done follow..cute blog…hehe..done follow..follow me back…
17 Sep 13, 10:49 AM
syam: iPhone 5C
12 Sep 13, 04:29 PM
zniz: done follow..follow me back..cute blog..jgn lupa follow tau..hehe
9 Jun 13, 08:42 AM
missN: ...
9 Jun 13, 08:42 AM
missN: AL-FATIHAH
22 Jan 13, 03:41 AM
linda pc: did u know about cloud computing? :)
11 Jan 13, 12:59 PM
Miss A: Hello.. :) Follow me back, okay. <3
31 Dec 12, 08:53 PM
chef rara: i hope u already eat before come to my blog :D
26 Dec 12, 12:35 PM
alieya: cantiknye blog nie nak follow lah b+f
23 Dec 12, 12:00 PM
wawa: jom join..http://muslimahsejati96.blogspot.com/2012/12/wink-wink-giveaway-by-humai-najwa_21.html
23 Dec 12, 09:34 AM
Miss NR: Hello..saya nak beritahu kat sini yang arwah Khadijah; tuan blog ni dah meninggal sebab accident. Boleh tekan nama kalau nak tahu cerita kemalangan arwah..yang dipetik dari blog orang. Innalillah..
12 Dec 12, 03:35 PM
JiwaBercelaru: harap tuan punya blog share mende2 yg lebih berguna dan bermanfaat....
22 Nov 12, 09:41 AM
Raja Ayn: Wow ! Cantik awk punya blog .. Erm ... Sye dah follow awk , awk follow lah sye balik ... :)
17 Nov 12, 06:48 PM
TuanPunyeBlog: Yes, I know , life must go on :D anyway , thanks for the "ucapan semangat "
[older messages]