13 Jun 15, 06:31
SP King: welcome
13 Jun 15, 06:30
FB support: welcome
13 Jun 15, 06:30
ap king: tq
13 Jun 15, 06:30
nice collect: view
13 Jun 15, 06:29
cc: collect
12 Dis 14, 03:55
adilah: kita tak ada kawankan bukan macam orng lainkan sebab kita orang taiping tak dak orng sembang dengan kita sebab tak dak kawankan
12 Dis 14, 03:52
adilah: kenapa kita tak sembang dah seminggu saya tunggu untuk sembang dengan kawan
30 Nov 14, 02:47
adilah: awak kat mana
30 Nov 14, 02:47
nylea: hang nigedik la
30 Nov 14, 02:46
nylea: hang ni lambat la bodoh
30 Nov 14, 02:46
adilah: tuan dia memeng bodoh ke
30 Nov 14, 02:45
adilah: aku tak bodoh tuan dia yang bodoh
30 Nov 14, 02:45
nylea: hang tu yang bodoh kata orang bodoh
30 Nov 14, 02:44
nylea: lambat la
30 Nov 14, 02:43
adilah: lambatnya mesej ni memang bodoh same dengan tuan dia
30 Nov 14, 02:41
adilah: nylea bodoh
30 Nov 14, 02:39
nylea: hai
29 Nov 14, 01:38
adilah: takut nak balas ke katak :x :heart: :cyclops:
29 Nov 14, 01:36
adilah: kepala otak lu mu kenapa
29 Nov 14, 01:17
nur amira natashya: saya nak semua orang bermain piano bersungguh - sungguh .
[mesej lama]