26 Feb 15, 11:21 AM
Aria: Kalau org yg kite benci pun tk lupe, apetah lagi yg pnah kite sayang n cinta..
15 Jan 15, 02:37 PM
Lily Yana: Meh aku ajr tips shopping kat korang
9 Dec 14, 09:49 PM
Raidah: Jalan-jalan sini timba ilmu jap
1 Dec 14, 02:19 PM
Junior: Kejayaan lepas bukan kejayaan sekarang boh..
1 Dec 14, 11:03 AM
Fina: Melankolik buat ibuku...
1 Dec 14, 10:23 AM
Linda K: Aku suke makan kat rumahla.. Tak suke beli...
7 Nov 14, 11:28 PM
cik iman: bw
19 Oct 14, 05:39 AM
Qaseh: haii.. singgah n follow dari segmen by sheda ucu :D
16 Oct 14, 02:18 PM
LoyLa: Cerita berak aku... huhu
16 Oct 14, 10:39 AM
Anesa: Hi awak, ade akaun IG? Cool tak gmbar2 ko tu?
14 Oct 14, 12:50 PM
wawa: as salam wawa singgah bw sini dan menabung
12 Oct 14, 08:41 PM
Erina: Jom join kontes pix korang yg vintage. :)
12 Oct 14, 08:41 PM
Faliza: Aku dah buat siasatan kes. Jom bace. jeng jeng jeng
12 Oct 14, 04:54 PM
aaron: jom lawat blog sye pula :)
12 Oct 14, 09:51 AM
Adam: Mak aku kate, selagi bukan darah daging, manusie ni baik kat mulut je.
10 Oct 14, 12:23 PM
KelyCha: Assalamualaikum. Lame tak bw... Hopefully sume orang hepii :)
9 Oct 14, 01:09 PM
ira: singgah & follow sini :)
28 Sep 14, 09:37 AM
Maleficient: Ko takut tak dengan aku???
27 Sep 14, 08:16 PM
Anisyamir: walking sini sambil rpmote enrty terbaru ^^
27 Sep 14, 03:12 AM
Fatin Mahfuzah: Jalan-jalan sini kejap :)
[older messages]