24 Jun 15, 03:48 PM
Ainuz: Terima kasih.Blog ini sangat berguna kepada saya.
9 Jan 13, 12:22 AM
absah: alhamdullilah dapat markah yang best dari pensyarah...
29 Nov 12, 12:06 AM
absah: Terima kasih cikgu...akan saya usahakan
28 Nov 12, 09:11 AM
rokiah: Tahniah. Laman blog Cikgu Absah menarik dan bermaklumat. Teruskan usaha.
17 Nov 12, 09:24 PM
Absah: Terima kasih pada kawa2 yg follow kt blog saya...seronok dpt kenal anda smua.. ;)
17 Nov 12, 09:18 PM
Absah: ye ke takpa la nanti dah jemu warna ni saya tukar lain plak k
16 Nov 12, 03:34 PM
raz: nak komen kat jom sembang ni kurang sesuai sebab warna kuning sangat..warna kurang sesuai.
15 Nov 12, 01:20 PM
Absah: saya dh join blog razmah, awk pn join blog saya ye
14 Nov 12, 07:43 PM
razmah: wah...dah expert buat blog...tahniah. jom le join blog saya.
14 Nov 12, 01:03 PM
Absah: Try, test, cuba sampai dapat tutor pn ckap godeh aje tak rosak punya....hehehe
14 Nov 12, 08:06 AM
Ani Asmuni: Cantiknya blog kau, Absah. Seronok dapat tengok macam-macam
14 Nov 12, 01:17 AM
Absah: Last day touch up sebelum nak send blog pd pensyarah :)
12 Nov 12, 12:57 AM
Absah: Seronok dapat belajar buat blog...