26 Aug 16, 01:07 AM
mkd: rindunya asasi
16 Aug 16, 02:15 AM
miss azieni: za: sorry for late reply. medic biasanya 5 tahun. tapi kalau usim and overseas macam mesir tu 6 tahun.
10 Aug 16, 09:33 PM
za: biase medik brape tahun ?
18 Apr 16, 12:10 PM
d'qaseh: hi jemput follow
13 Aug 15, 07:43 AM
missazieni: matt: alamak tak ingat la. tapi batch saya paling rendah 3.8 kalau tak silap
13 Aug 15, 07:42 AM
missazieni: Diana: akak second intake. masa isi upu memang letak medic unisza
9 Aug 15, 09:55 AM
matt: assalam,nk tnya klu nk ambek program perubatan kt uniza bape pointer ye?minima?
2 Jul 15, 07:17 AM
Diana: Assalamualaikum Kak,nk tnya mcmna akak dpt msk medic UNISZA?masa isi upu hritu unisza mmg pilihan akak ke?
20 Jun 15, 05:48 AM
missazieni: so score better la. huhu. goodluck! :D
20 Jun 15, 05:48 AM
missazieni: wa'alaikumusalam.alamak dik,akak pon dah lupe. tapi akak ingat la mintak la jugak ukm,usm tu tapi tak dapat. iv pon tak dapat. batch akak ada je 3.80 tapi ni batch akak. sekarang ni ramai 4 flat
13 Jun 15, 09:21 PM
diena: assalamualaikum akak, bleh sy tahu susunan upu akak dulu pilihan 1 hingga pilhan ke 4? ada tak junior or kwn2 akak pointer 3.80 dpt kos kritikal(medik,den,far) kat ipta mana2? thanks akak:)
13 May 15, 04:19 PM
missazieni: qila: akak buat surat rayuan hantar ke unisza
13 May 15, 04:18 PM
missazieni: farah: wasalam.sori lambat balas. huhu. pointer akak 3.89 ikut upu.kalau uitm punye pointer 3.85. tapi ada je yang tak 4 flat dapat medic uitm. yang 4 flat dapat medic unisza same ngan akak
12 May 15, 01:45 PM
Princess Elsa: Hi there..Blogwalking here. Visit my blog http://bit.ly/1ePVw4n
6 May 15, 10:26 PM
qila: hi kak azie, nak tanya la. mcm mana akak boleh dpt kos medik dkt unisza lps result upu akak dpt kos mlt dkt uitm? akak turn down ke offer kos mlt tu?
22 Apr 15, 08:56 PM
farrah: salam kak, saya baru je habis asasi palam and apply medik uitm. risau pula tak dapat medik mcm akak cakap T.T pointer akak berapa eh masa kt palam haritu?
22 Apr 15, 02:55 AM
Warren: Hi ada kerja kosong kat Kuala Terrenganu, weekend saje RM100/hari, saya dah emel you itu part time kerja information
18 Apr 15, 05:49 PM
tiqa: singgh sini :)
16 Apr 15, 03:05 AM
missazieni: eh lupe jawab salam.wa'alaikumusalam
16 Apr 15, 03:05 AM
missazieni: hahahhaha dik. akak sendiri tak dapat 4.00 tapi dapat je medik. ramai je tak dapat 4.00. mostly 3.8,3,9 camtu
[older messages]