20 Feb 17, 09:22 AM
Lyn: Irfan> InsyaAllah, ada rezki nanti jumpa kat kampung. Tidak pon mai la jalan2 ke Kuantan :)
17 Feb 17, 11:23 PM
irfan: Lama nya x mai blog makndak, bnyak nya bnda missed, sejak exam haritu x bkak lg. hehe. nnti bila2 jmpa baby baru . kirim salam pakndak. :)
14 Oct 16, 03:20 PM
Lyn: Mmg byk menda dekat tp kami suka duduk Darnall 😊
12 Oct 16, 06:40 AM
Fafa: Sheffield kalu rmah dkat broomhall..syiok la smua dkt
4 Oct 16, 12:41 PM
Lyn: Wow! Syoknyer! itu sume tpt kami bermain. Rindu sangat Sheffield. Actually rindu kehidupan zaman belajar
2 Oct 16, 08:10 PM
ilarazali: kak lyn, dah 3 minggu saya blik dr uk. pusing separuh uk. asbn sy . smpai dh sy ke sheffield. bergmbar di weston park. frederck mappin, student union town hall, fargate. best btul la. tringt kt akak.
20 Aug 16, 05:19 PM
Lyn: Wslm. Tak blh nak teka sbb hint sikit sgt
18 Aug 16, 03:39 PM
fzj: pasan x spe sy?
18 Aug 16, 03:38 PM
fzj: Assalamualaikum ..
15 Aug 16, 11:25 AM
Lyn: Wslm. Ingat lagi :) Dok tengok jugak post Ila kat FB kot2 dah nak fly ke UK. Nampaknya blom ada rezki nak duduk sana. Maybe in future. Dapat jalan2 kejap ke sana pon dah cukup baik dah :)
12 Aug 16, 03:35 PM
ilarazali: spmjg wat itenery jln2, sgt teringat kat sis sefamily. jika masih di sna, konpem kami dooer bell :) tahniah atas kehdiran bakal org baru. hope girl ya.
12 Aug 16, 03:34 PM
ilarazali: assalam sis naflyna. saya ila yg asben patut smbung phd sheffield sept 2014 tapi tak pi tu. igt ke? hope msih igt. kami nak fly sheffield 10 sept ni. raya kat sana. bkn study. tpi pi jalan2 seminggu.
10 Aug 16, 10:46 AM
Lyn: Alhamdulillah. Dalam seminggu dua ni takdak dah Ismael mengadu nampak benda tu. Dia pon dah mula berani bangun tenagh malam pi toilet sendiri. Tak menangis-nangis dah macam sebelum ni
6 Aug 16, 02:07 AM
irfan: Ksian sgt apa jadi kat ismael, harap dia recover elok2 :)
24 Jan 16, 05:59 PM
faris: salam kak.sy akan ke Liverpool nanti.blh sy nk dptkn advise dari akak pasal visa?
13 Nov 15, 02:36 PM
irfan: Tedia pakndak model retro, hahaha
5 Nov 15, 11:40 AM
Ink Cartridges: Cheap Printer Ink Printer Toner And Inkjet Cartridges
20 Oct 15, 03:26 AM
Discount Dance: Dancewear n Dance Shoess n Free Shipping n Dance Clothes n Dances Tights n Dance Wear n Ballet Slippers n Costumes
9 Sep 15, 09:44 AM
ati: to pak ndak: tolong sapu vaseline kat siku..hehehe
14 Jul 15, 04:48 PM
Lyn: Saraliza > wslm. plz check your email. Cheers!
[older messages]