25 Dis 14, 02:53
LuX: luxury life, luxury self, jom blogwalk
28 Nov 14, 05:29
nicky: iPad Air 2 launched
21 Mac 14, 03:41
syam: sy dtg nk blogwalk...jom2 sharing
22 Jan 13, 03:31
Emas Ayu: Dalam mendidik knk2 ksh syg itu sgt penting. Klu ada dikalagan mrk yang brs takut dekati mrk dgn pnh keikhlasan. Jadikan mereka teman kita..agar mereka tidak rasa terasing..
27 Dis 12, 08:26
hajijah omar: Salam sejahtera. Suka akan ppengkongisian ilmu seperti ini. Cikgu. ada tak cara nak ceriakan anak-anak tanpa rasa takut ke kelas 2013?
9 Dis 12, 12:28
Anizamx: Bestlah blog cikgu ni.....
2 Dis 12, 04:51
Puan Sarimah: TQ, atas tip cikgu....
30 Nov 12, 10:07
Emas Ayu: Kak Yatty.. kalau akak perlukan bahan pra utk bt assgmt nanti blh bkjg kat boleh kite ni..
29 Nov 12, 07:57
yatty: banyak maklumat prasekolah yang ayu bagi. thank you
28 Nov 12, 10:12
Aliah: Good luck cikgu.
28 Nov 12, 09:47
Afiq: semoga berjaya cikgu....
26 Nov 12, 10:49
Ayanti: Mesej
22 Nov 12, 10:13
Emas Ayu: Terima kasih kerana follow... tak apa , cikgu walking blog sy nanti cg akan tahu perihal prasekolah.
21 Nov 12, 01:32
Suib: Saya tidak berapa tahu perihal prasekolah. Tapi saya follow sajalah.
21 Nov 12, 01:04
AMY: Bahan2 nie boleh tahan.
20 Nov 12, 09:46
Siti: Semoga cikgu berjaya, nanti walking lg. tambahkan lagi bhn...buat byk2 tau ..da
20 Nov 12, 01:17
Mimilala: Tahniah, teruskan usaha cikgu.
20 Nov 12, 12:10
Puan Sarimah: Cg, ada tip, nak ajar cara2 cepat utk kanak2 pandai membaca?
20 Nov 12, 12:07
Emas Ayu: Terima kasih cikgu Jijah, kalau cikgu nak bahan2 pra cikgu boleh muat turun dari page muat turun.
19 Nov 12, 07:50
hajijah omar: cantik lah blog nie,,
[mesej lama]