5 Jun 14, 10:57 PM
saya comel dan seksi: blog awak comel lah…tapi blog saya lagi meletup kecomelan,dan keseksian…haha,joke jer…jgn marah
5 Jun 14, 10:54 PM
Farra Elinyana: saya harap awak pandai
5 Jun 14, 10:54 PM
Farra Elinyana: hey,saya pun tingkatan 2,saya kelas pertama'saya selalu dapat number 1
5 Jun 14, 10:53 PM
Farra Elinyana: nama kita sama lah,tapi nama saya lagi sedap
5 Jun 14, 10:49 PM
sexy girl: jgn buat sebarang tip…nanti orang sedih kalau tip tu tak berlaku!!!
5 Jun 14, 10:48 PM
sexy girl: aku harap tip kau ni betul
5 Jun 14, 10:47 PM
najwa: please help me!!!!!!
5 Jun 14, 10:47 PM
najwa: pun suka kat laki ni…akhirnya diaorang couple…kwn najwa ni ibarat "kacang lupakan kulit"
5 Jun 14, 10:46 PM
najwa: kat najwa…tapi malangnya laki ni couple ngan orang lain…laki ni couple ngan kwn najwa…kwn najwa
5 Jun 14, 10:45 PM
najwa: hmm…boleh tak bg cara untuk hilangkan kesedihan…najwa suka dekat sorang laki ni dan laki ni pun suka
[older messages]