26 Apr 14, 09:10 AM
syam: sy dtg nk blogwalk...jom2 sharing
16 Apr 13, 03:31 AM
linda pc: read about network monitoring tools :)
26 Mar 13, 01:45 PM
sarah: jgn guna nama kawan saya utk kutuk saya boleh ? :)
25 Feb 13, 10:49 AM
mimi: sarah kau ni sakai lah
25 Feb 13, 10:46 AM
cute ass: be happy ! you're pretty !
25 Feb 13, 10:45 AM
cute ass: your blog is soo ... umm ... i pity you sayang. your crush bodoh sangat. hope to hear from you soon !
29 Dec 12, 02:59 PM
Me: Anon: Yes i am desperate . so what ? kau fikir aku tak tahu kau siapa? aku tahulah. aku kenal kau sgt. best kutuk aku? best dapat dosa? this is my life.klau aku desperate pun ada susahkan hdup kau ke?
18 Dec 12, 12:37 PM
Anon: Kau punya blog utk crush kau je eh? k. Kau........... desperate. kbye
12 Dec 12, 02:20 AM
tiarra: 3in1 drink not good :(
10 Nov 12, 09:13 PM
Me: Bekkk -.-
9 Nov 12, 01:55 PM
Erin comel.: Aku mmg comel pon k. hahaha
9 Nov 12, 01:42 PM
Me: Kau nak apa erin ? Comel lah sgt :p
9 Nov 12, 01:40 PM
Erin comel.: Saghaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh :O
7 Nov 12, 11:29 PM
Me: Yasha , i swear i miss you more sayang :')
7 Nov 12, 04:06 PM
Ysh: Saraahh, rindu kauu :')
30 Oct 12, 11:54 PM
Me: Waalaikumussalam anis :)
30 Oct 12, 12:44 PM
anis: assalamualaikum. bw here ;)
30 Oct 12, 12:39 PM
Me: Hm, kt sekolah selalu jmpa dia, mcm mana nk lupakan dia :'( btw , YBF ni siapa ?
28 Oct 12, 11:37 PM
YBF: Sarah, jangan lah sedih sedih dah. Tak payah ingat crush kau tu dah ehh? ;")
28 Oct 12, 01:35 PM
Me: Do follow me tasha :')
[older messages]