24 Ogos 17, 06:52
elxien: sma jaim al ahmadi
24 Ogos 17, 06:51
elxien: rindu sekolah
4 Okt 16, 05:32
ezairiel: salam dari skddh tahun 2016
7 Sep 15, 03:30
alihusaeni: info frog
27 Nov 14, 10:32
nicky: iPad Air 2 launched
22 Nov 14, 06:21
Guru bimbingan: inginkan info berkaitan skddh layari http:unitkaunselingskddh.blogspot.com
23 Apr 14, 03:37
X student: blog lame byk gak info n gmbr2 mase sy sekolah dl..ni tk de..
23 Apr 14, 03:36
X student: kosong blog baru ni tk mcm dl la...sape yg buat ni..nothingg..huhuhuhuhu..
13 Apr 14, 12:58
nurul aqilah menhat: jom kwn kwn kita ikut blog ini .......
20 Mac 14, 08:42
syam: sy dtg nk blogwalk...jom2 sharing
14 Ogos 13, 02:23
khai: kosong blog baru ni..tk de info sekolah lame sy ni mcm dl2..rindu cikgu2 sy..
14 Ogos 13, 02:22
khai: nape blog lame tk de?
29 Jun 13, 04:01
abg superman: jemput la follow ke blog baru saya :) blog lama kena delete :( terima kasih support :D
14 Mei 13, 05:19
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
17 Apr 13, 10:15
aina shahrina: kita dapat bunuh banyak nyamuk kat rumah kite :)
7 Apr 13, 05:50
cute: best....DATANG TAU JANGAN TAK DATANG..:)
7 Apr 13, 05:48
cute: dtg lah kat sek.keb.dato demang hussin....dtg tau
15 Jan 13, 07:12
epol rider: hai tuan blog :D Jom layan video-video menarik dari saya untuk hiburan anda semua :D
11 Jan 13, 12:51
miss airin: hai tuan blog;)sy ada menda best tuk awk jemput la :D
10 Jan 13, 09:13
Cik Cookiess <3: Awk tau masak cookies? Jom belajar masak cookies dekat blog sy. hehe... Sy BW disini. Like3
[mesej lama]