24 Ogos 17, 07:52
elxien: sma jaim al ahmadi
24 Ogos 17, 07:51
elxien: rindu sekolah
4 Okt 16, 06:32
ezairiel: salam dari skddh tahun 2016
7 Sep 15, 04:30
alihusaeni: info frog
27 Nov 14, 11:32
nicky: iPad Air 2 launched
22 Nov 14, 07:21
Guru bimbingan: inginkan info berkaitan skddh layari http:unitkaunselingskddh.blogspot.com
23 Apr 14, 04:37
X student: blog lame byk gak info n gmbr2 mase sy sekolah dl..ni tk de..
23 Apr 14, 04:36
X student: kosong blog baru ni tk mcm dl la...sape yg buat ni..nothingg..huhuhuhuhu..
13 Apr 14, 01:58
nurul aqilah menhat: jom kwn kwn kita ikut blog ini .......
20 Mac 14, 09:42
syam: sy dtg nk blogwalk...jom2 sharing
14 Ogos 13, 03:23
khai: kosong blog baru ni..tk de info sekolah lame sy ni mcm dl2..rindu cikgu2 sy..
14 Ogos 13, 03:22
khai: nape blog lame tk de?
29 Jun 13, 05:01
abg superman: jemput la follow ke blog baru saya :) blog lama kena delete :( terima kasih support :D
14 Mei 13, 06:19
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
17 Apr 13, 11:15
aina shahrina: kita dapat bunuh banyak nyamuk kat rumah kite :)
7 Apr 13, 06:50
cute: best....DATANG TAU JANGAN TAK DATANG..:)
7 Apr 13, 06:48
cute: dtg lah kat sek.keb.dato demang hussin....dtg tau
15 Jan 13, 08:12
epol rider: hai tuan blog :D Jom layan video-video menarik dari saya untuk hiburan anda semua :D
11 Jan 13, 01:51
miss airin: hai tuan blog;)sy ada menda best tuk awk jemput la :D
10 Jan 13, 10:13
Cik Cookiess <3: Awk tau masak cookies? Jom belajar masak cookies dekat blog sy. hehe... Sy BW disini. Like3
[mesej lama]