19 Dec 14, 06:19 PM
syam: simple blogwalk for traffic
24 Apr 14, 08:51 PM
syam: sy dtg nk blogwalk...jom2 sharing
29 Oct 13, 11:17 AM
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
9 Jun 13, 11:07 AM
Album Downloads: yo lets exchange links? www.AlbumFiend.com msg us
22 Mar 13, 05:23 AM
linda pc: important of monitoring software tools :)
3 Jan 13, 08:53 AM
princesz tiarra: want diet with me? :)
20 Nov 12, 11:58 AM
ayu: singgah n follow..
20 Nov 12, 11:17 AM
cik siti: singgah dan follow sini... shawl ni ade tak yg bukan jenis chiffon?
30 Oct 12, 03:40 PM
mamaria: tudung macam rita pakai ada dia website aidiljuma.. rita pakai tudung dari butik tu la
24 Oct 12, 05:55 PM
RANIALIS: Zura : ade dear..ranialisenterprise@yahoo.com.. refer pade shopping guidelines kat ats belah kanan :) atau visit fanpage facebook: RANIALIS
24 Oct 12, 03:03 PM
Zura: as salam sis nak email ke mana ya?? takde bagi email address pun.
24 Oct 12, 02:39 AM
RANIALIS: siti : waslam . buat masa skg blum ada, batch akan datang insyaallah :)
23 Oct 12, 09:19 AM
siti: as'salam
23 Oct 12, 09:19 AM
siti: as'salam.. ct nak tnya ada x tudung macam rita rudaini pakai..