This Cbox has expired. Renew it here.
9 Feb 16, 12:15 AM
Zamri Tom: Saya ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan Happy & prosperous Chinese New Year. Xin Nian Kuai Le
27 Jan 16, 10:02 PM
Zamri Tom: Sebelum menjelang Februari 2016, saya cadangkan rakan2 yg nak membeli stok Simkad, elok beli segera kerana bermula 1 Februari, harga simkad akan dinaikkan sebanyak RM3. Kenaikan adalah disebabkan kenaikan harga di pihak Tune Talk. Harga semasa ialah RM95.40. Pada 1 Feb 2016, harga akan menjadi RM98.40. Harap maklum
21 Apr 15, 09:02 PM
Zamri Tom: Web replika toneexcelwow mengalami sedikit gangguan pada script code. Oleh itu, buat masa ini URL web replika anda belum dpt berfungsi seperti biasa. Kerja2 penyelenggaraan sedang dilakukan. Saya akan maklumkan sebaik shj ia dpt berfungsi spt biasa. Terima kasih atas kesabaran rakan2 semua
19 Feb 15, 12:26 PM
Zamri Tom: Happy Chinese New Year kepada rakan-rakan Tone Excel dan sesiapa jua yang merayakannya.
7 Oct 14, 04:34 PM
Zamri Tom: Untuk perhatian SIMON RONALD KOLOP, pembayaran anda sudah diterima cuma kami belum terima borang pengesahan pembayaran spt yg terdapat di halaman http://toneexcelwow.org/?buka=produk . Jika anda menghadapi kesulitan pd borang tersebut,sila klik butang "BANTUAN ONLINE" di atas dengan menyertakan Nama Penuh, tarikh dan masa bank-in, alamat Pos serta nombor telefon utk penghantaran segera
28 Jun 14, 10:51 AM
Zamri Tom: Sila tambahkan RM10 untuk bayaran Pos
25 Feb 14, 08:00 PM
Zamri Tom: Berkuatkuasa 1 Mac 2014, harga SIM akan secara rasminya menjadi RM90 sekeping. Ini adalah disebabkan kenaikan harga yang dikenakan oleh supplier. Harap maklum
18 Feb 14, 06:48 PM
Zamri Tom: Stok SIM sudah sampai. Rakan2 boleh beli seperti biasa
11 Feb 14, 05:01 PM
Zamri Tom: PENGUMUMAN PENTING : Disebabkan pembelian kad SIM diluar jangkaan dan kilang tak sempat keluarkan order baru sebelum CNY, HQ telah kehabisan SIM pada hari Jumaat (7.2.2014). Stok baru dijangka hanya akan sampai paling awal pd 18/2/2014 atau pada 20/2/2014 atau mungkin sedikit lewat. Oleh itu, sila JANGAN BANK IN untuk beli SIM sehingga tarikh yang akan saya maklumkan di ruangan ini nanti. Segala kesulitan amatlah dikesali dan kami memohon maaf bagi pihak Syarikat Tone Excel Sdn. Bhd.
2 Jan 14, 04:19 PM
Zamri Tom: SELAMAT TAHUN BARU 2014. MOGA TAHUN 2014 BAKAL MENJADI TAHUN BERSEJARAH DALAM MENINGKATKAN KUALITI KEHIDUPAN KITA. Awal tahun begini elok kita mulakan dgn SET kan TARGET & perancangan utk mencapainya
29 Nov 13, 07:31 PM
Zamri Tom: sambil2 tu jgn lupa udate bank info utk terima komisyen dari Toneexcel.
29 Nov 13, 07:29 PM
Zamri Tom: Lepas tu masukkan maklumat pewaris kat situ, kemudian klik "UPDATE"
29 Nov 13, 07:28 PM
Zamri Tom: Lepas login, klik "MEMBER PROFILE". Kat situ tuan akan lihat bbrp pilihan. So, tuan klik pula "Edit Beneficiary Info"
29 Nov 13, 07:27 PM
Zamri Tom: Tuan hafiz klik www.toneexcel.com
26 Nov 13, 07:51 PM
Zamri Tom: Ianya adalah peraturan terkini, jika hantar sms guna nombor selain drp nombor yg ingin dikekalkan,maka permohonan akan ditolak secara automatik. Sila sebarkan kpd rakan2 yg lain
26 Nov 13, 07:50 PM
Zamri Tom: PERHATIAN:utk kekalkan no hp asal,sms pengaktifan hendaklah dihantar ke 0147057769 dgn menggunakan no yg asal sahaja.Saya dah update caranya di SMS1 & SMS2 disini: http://toneexcelwow.org/?buka=simkad
22 Nov 13, 04:47 PM
Zamri Tom: atau terus hubungi TuneTalk 0105001333
22 Nov 13, 03:06 PM
immy: ok da baca da
22 Nov 13, 02:59 PM
Zamri Tom: immy, baru sebentar tadi saya dah update cara SMS 3 dgn memasukkan maklumat tersebut di ruangan PERHATIAN (dlm sms 3). Link nya di sini : http://toneexcelwow.org/?buka=simkad
22 Nov 13, 02:54 PM
Zamri Tom: sama2
22 Nov 13, 02:51 PM
immy: ok2 fhm2 tq
22 Nov 13, 02:50 PM
Zamri Tom: betul
22 Nov 13, 02:48 PM
immy: o...no yg kita suka untuk no simkad br kita tu la ye
22 Nov 13, 02:47 PM
Zamri Tom: 3 nombor pilihan (4 digit belakang sahaja), tertakluk availablility. kalau ada antara salah satu tu ada akan diberi, kalau satu pun tiada, kita akan diberi apa2 nombor
22 Nov 13, 02:46 PM
immy: yg no plhan,1,2,3 tu apa mksudnya?
22 Nov 13, 02:45 PM
Zamri Tom: sms3
22 Nov 13, 02:44 PM
immy: klau xnk kklkan no lma nk guna no br je nk guna cra sms mna satu?
21 Nov 13, 07:35 PM
Zamri Tom: atau mungkin ada jawapannya di sini tuan : http://toneexcelwow.org/?buka=faq_web
21 Nov 13, 06:49 PM
Zamri Tom: untuk login dalam web syarikat, ianya di sini : www.toneexcel.com
21 Nov 13, 06:40 PM
malek ramli: salam.kenapa saya taipkan username tp result nya x ada username dlm data base tuan
21 Nov 13, 06:05 PM
Zamri Tom: Kalau sim dah sampai, hanya perlu buat satu sms dgn ikut format SMS1 yg saya tunjukkan di sini : http://toneexcelwow.org/?buka=simkad
21 Nov 13, 05:49 PM
Zamri Tom: Kalau semua tu dah clear,dptkan sim card. Caranya di sini: http://toneexcelwow.org/?buka=produk
21 Nov 13, 05:48 PM
Zamri Tom: #bil
21 Nov 13, 05:48 PM
Zamri Tom: senang saja asalkan nombor tu memang kita daftarkan atas nama kita sendiri di Telco yg asal. kalau ianya adalah postpais/bil,maka pastikan bile tertunggak telah dijelaskan
21 Nov 13, 09:32 AM
Zamri Tom: zarin boleh hantar maklumat spt yg diminta dlm borang tu ke unit pengurusan data di emel : toneexcelwow.org@gmail.com
21 Nov 13, 03:30 AM
zarin: sy da try submit utk apply website percuma tp error la..so cmne erk..
20 Nov 13, 07:52 PM
Zamri Tom: ok, takpa, nanti saya akan transferkan. kalau dah transfer nanti, saya akan inform
20 Nov 13, 07:48 PM
Afiq: maaf tuan sbb x reply saya buzy tadi dh call tuan tadi....bru prasan
20 Nov 13, 07:26 PM
Zamri Tom: Tadi saya cuba call tuan Afiq di no.018, tapi tiada`jwpn.
20 Nov 13, 07:19 PM
Zamri Tom: Tuan Afiq,kalau tak silap saya hari tu tuan ter bank-in lebih kat saya. Nanti saya bank-in balik duit bakinya.
[older messages]