11 Jan 17, 08:31 AM
Siti: Saya nak cari ayat utk bina ayat geggam
27 Oct 16, 09:26 AM
e: ns
27 Oct 16, 09:26 AM
e: hhgs
3 Oct 16, 07:13 PM
fffffffffff: :heart: :heart:
26 Aug 15, 12:14 PM
izla: best nye apabila baca penjodoh bilangan ini
26 Dec 14, 09:15 PM
nicky81: fenomena banjir luar biasa
15 Nov 14, 01:42 AM
nicky: syariah dicabar sivil
22 Oct 14, 08:27 PM
nik: Im Malala
9 Oct 14, 12:17 PM
naim: hantu
21 Sep 14, 05:01 PM
amalina: penjodoh bilangan ini sangat berbalou nanti buat lagi 20 penjodoh bilangan :P
23 May 14, 03:16 PM
LuX: luxury life, luxury self, jom blogwalk
13 May 14, 12:20 PM
anasudin: terima kasih kepada yang sudi lawati blog ini,saya baru sahaja belajar buat blog ni,jika sudi layari silakan,jika tidak sudi jangan janganlah gunakan bahasa yang kurang enak untuk dibaca,layarilah blo
13 May 14, 12:18 PM
anasudin: salam yang sudi melawat,saya baru blelajar membuat blog ni,sekadar permulaan,jika tidak berpuas hati,saya tak marahpun cuma,gunakanlah bahasa yang baik-baik,jjika dapat membantu silakan,jika tidak sil
18 Feb 14, 04:23 PM
Eisha: Es N
18 Feb 14, 04:22 PM
Eisha: Omg bes nya
18 Feb 14, 04:22 PM
Eisha: Wow bes Nya penjodoh bilangan bes betul
5 Feb 14, 10:54 PM
Junny Cutie: it doest help me so much but bolehlah apa-apa pun thank u so so so much ANASUDIN :biggrin:
4 Feb 14, 11:59 AM
kil: aku pun ada
4 Feb 14, 11:57 AM
kil: mj'
4 Feb 14, 11:52 AM
kil: assalammuailaikum korang
[older messages]