28 Feb 15, 02:44 PM
Alisya: Dah lama x blogwalking.. Singgah sini kejap :)
14 Mar 14, 01:51 AM
syam: sy dtg nk blogwalk...jom2 sharing
29 Oct 13, 10:47 AM
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
13 Oct 13, 11:09 PM
aeril: ruang iklan percuma untuk diisi segera. iklan anda pasti mendapat perhatian kerana kami sedang mempromosi web secara besar-besaran.
24 Sep 13, 11:54 PM
Tshirt kanak-kanak: besh lah~! :)
10 Sep 13, 12:04 AM
Tempah Tshirt: i like~!
5 Aug 13, 10:13 AM
kriza: Kriza Lebaran Collection is On Sale!Jemputla datang!
2 Jul 13, 04:12 AM
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
29 Jun 13, 10:35 AM
abg superman: gambar yang memudahkan kehidupan harian korang :)
8 Jun 13, 09:29 AM
Download Free Albums: yo! lets exchange links? www.AlbumFiend.com contact us
26 May 13, 10:06 AM
abang gadget: mari singgah blog abg plak :)
19 May 13, 07:01 PM
Free Product Samples: hii, nice blog! want to exchange links? www.FreeProductTesting.com contact us
10 Apr 13, 11:22 AM
Suri Hani: Kan dah bagitau. Tu yang saya suka site ni.
22 Feb 13, 01:58 PM
desparadoKL: nice info.
21 Feb 13, 06:26 PM
farahdhiba: tumpang laman nak buat u-turn. :)
19 Feb 13, 06:21 PM
syafikah-Mustang: was here
18 Feb 13, 10:52 PM
apek78: :)
4 Feb 13, 09:35 PM
Yana: Kalau nak diskaun 5% shopping kat lavender online, gunakan coupon number ni: L2UV32013
27 Dec 12, 10:27 AM
Bulat: Tok tok tok..watpe tu..
21 Oct 12, 08:33 AM
ADAH89: nice blog..smoge terus dberkatiNYA..
[older messages]