23 May 16, 01:45 PM
achik: assalammualaikum..stokin solat janna ni sama panjang tak dengan stokin solat humairah,sbb pnh beli hampir2 mcm ni tapi pendek sikit,masa melangkah naik bas nampak aurat..terima kasih.
17 May 15, 12:30 PM
Paduka Iskandar: Salam blogwalking, is tanya apa khabar? singgah tambah trafik lagi kat sini.
7 Apr 15, 03:33 PM
Mahkota Melayu: salam blogwalking.
21 Nov 14, 03:11 PM
Lyn: cantiknya blog ni
19 Nov 14, 03:24 PM
Awak pakai: handphone habis duit saya pakai handphone dapat duit! Nak tahu?Jom Ke Web Saya
21 Oct 14, 07:35 AM
nicky: iPad Air 2 launched
23 Sep 14, 10:26 PM
LuX: luxury life, luxury self, jom blogwalk
12 Jul 14, 01:05 AM
sophiashahirah: cik.. cik ada buka kedai tak? kalau ada, dekat mana?
7 Jul 14, 11:12 AM
Impianmimi: Ya insha ALLAH ada special price untuk pelajar :)
6 Jul 14, 12:00 AM
sophiashahirah: saya nak tanya.. harga yg dinyatakan tu boleh berkurang lagi ke kalau plnggn cik ni pelajar?
5 Jun 14, 10:55 AM
fazzy: salam sis
4 Jun 14, 02:21 PM
Impianmimi: Cikpuan miyamots, maaf kami tak buat dropship :) Terima kasih atas minat Cikpuan ye.
3 Jun 14, 02:37 AM
miyamots: ada program dropship tak sis ;)
26 May 14, 07:37 PM
impianmimi: Wa'alaikummussalam. Cikpuan Yan tanya item out of stock yang mana ye?
24 May 14, 05:53 PM
lineylia: blogwalking money matter
23 May 14, 08:05 PM
yan: salam. klo nk yan out of stock mcm mane? bleh ke?
12 Apr 14, 12:13 AM
ayahidayah: Salam, singgah blogwalking kat sini.
30 Mar 14, 01:48 AM
Cikgu Noor Mala Shahar: Salam, singgah sini bw.
25 Mar 14, 04:24 PM
Aena: Salam, blogwalking sini sambil2 isi apa yg patut.
8 Mar 14, 06:41 PM
CTAminah: salam singgah sini jap baca2 klik iklan
[older messages]