22 Nov 16, 08:59 AM
ammar alfian: hai ummaira masih igt saya
26 Feb 16, 01:40 PM
Aim: ohh, do follow me on twitter (if you have one lah..) @_aimzulhashim
26 Feb 16, 01:39 PM
Aim: hahahahaha. thanks kerana sudi jatuhkan komen anda diblog saya. yes, memang dah lama tak update sebab tak tahu nak membebel apa dah. penat lah membebel ni. sekarang busy membebel dalam twitter je.
15 May 15, 12:51 AM
humaira: :heart:
15 May 15, 12:50 AM
humaira: teacher jngn lupekn kitorg ngan SKTSR tau..bye teacher..XOXO ♥
15 May 15, 12:49 AM
humaira: teacher....sye rindu kt teacher...knapelh teacher hnye guru praktikal? last sya mlihat teacer di depn mata sya semasa di library time teacher gune laptop..i miss u teacher
27 Nov 14, 01:39 AM
nicky: iPad Air 2 launched
18 Aug 14, 04:21 PM
Che Ta Cantik: Isu semasa untuk wanita sahaja
26 Apr 14, 09:04 AM
syam: sy dtg nk blogwalk...jom2 sharing
23 Apr 14, 06:51 PM
akitoto: hai hai sawang spidey
5 Mar 14, 01:17 AM
Sarah: Cantik blog awak. saya suka sangat.
3 Mar 14, 02:18 PM
Fadzil singgah: Hai, saya suka blog. Cantik sangat! Jom singgah blog saya.
25 Feb 14, 05:28 AM
Hai Blogger: Hi, There very good look and love you blog :) visit me too..
19 Feb 14, 04:34 PM
Blue: great be here :-)
11 Dec 13, 11:22 PM
Zine: Nice blog right here.. :) Additionally your site lots up very fast!
6 Oct 13, 12:28 AM
Mona: Free to chat
3 Oct 13, 10:50 AM
LISA: Facetube at www.bit.ly/14VoUnU
1 Oct 13, 07:20 AM
Hana Chaca: Nice blog right here.. :) Additionally your site lots up very fast!.
19 Sep 13, 02:20 PM
Myeizana: Singgah sini ^^
14 Aug 13, 07:12 AM
oreo.: blogwalking :)
[older messages]