18 Dec 14, 01:44 AM
LuX: luxury life, luxury self, jom blogwalk
22 Nov 14, 05:05 PM
OneXOX sub Dealer: REBUT PELUANG TERBAIK JADI SUB DEALER OneXOX SEBAGAI KERJAYA
3 Nov 14, 12:16 PM
OneXOX: Hanya RM10 - Buat duit setiap hari tanpa henti
7 Oct 14, 03:29 AM
nazz: jgn sega2 email saya insyaallah saya akan membantu anda semampu dan sedaya saya
7 Oct 14, 03:27 AM
nazz: sesiapa ingin mencari rumah di sekitar lembah klang dan putrajaya atau sekitar selangor sila email saya
7 Jul 14, 11:13 AM
hasnah: hi nak tanye, msh ada lagi ke rumah2 ne. -taman alam jaya 3 ( dalam pembinaan ) -taman kencana indah( dalam pembinaan ) -taman meru murni ( dalam pembinaan ) -taman dato hormat ( dalam pembinaan ) -ta
7 Jul 14, 11:12 AM
hasnah: hi, nak tanye msh ada lagi ke rumah ne -taman alam jaya 3 ( dalam pembinaan ) -taman kencana indah( dalam pembinaan ) -taman meru murni ( dalam pembinaan ) -taman dato hormat ( dalam pembinaan ) -tama
1 Jul 14, 03:56 PM
wan: en naz, sy berminat menggunakan khidmat tuan utk bina bunglow 2 tingkat 4000kps. boleh anggar kan berape kos pembinaan. tq.
12 Jun 14, 01:52 PM
Runcay: salam. saya ingin mencari pemaju untuk membangun kan perumahan seluas 8 ekar di area Kuantan
19 Apr 14, 02:50 PM
ali: sy nk beli rumah baru bwh rm300k sekitar olak lempit,labohan dagang,sekitar buki canggang,KLIA,nilai dan sekitar bandar seri putra n bukit mahkota.Jika ada plz email.TQ
30 Mar 14, 10:02 PM
faizal: if ada umh kosong area jln kebun roger...sy ingin membeli
28 Mar 14, 05:45 PM
roy: tuan, sy baca dalam blog tuan, ada pemaju kelisa asli sdn bhd. pemaju tu blacklist kan?
14 Mar 14, 03:00 PM
syam: sy dtg nk blogwalk...jom2 sharing
18 Feb 14, 06:21 PM
Duit Mudah: RM200K sebulan... Hanya dengan Hp je?... BIAR BETUL...!!!
13 Feb 14, 11:35 AM
azmi: salam.en:Naz kalau saya berminat hendak jadi agen/kerja dengan encik boleh ke.
9 Feb 14, 01:25 PM
An-Nur: Kalau takleh bantu dengan wang ringgit, dengan doa pun jadilah...
6 Feb 14, 03:03 PM
fiza: nak tanya pasal transaction loan tue
26 Dec 13, 03:49 PM
Mlia: salam ..nk tnya ada x projek perumahan teres sekitar meru yg masih available utk di beli
16 Dec 13, 11:11 PM
zaki: slm, blh tak tuan senaraikan projek semi D akan dtng di MERU, Klang.
13 Dec 13, 11:56 AM
Zine: Reach your blog. I just read it.. :) Honestly will visit again
[older messages]