27 Jan 16, 07:06
adani sofia bt rizal: heheheheheheheheh tnq
24 Mei 14, 01:18
Ana: << Malam nie pkul 8 meteor di katakan akan berlaku . Baca sini. Terima kasih tuan tanah :)
24 Jan 14, 09:14
Gtrailer: blogwalking session, da lama x wat
11 Okt 13, 07:47
SyamStyles: hak blogwalk, hak kami, haha
20 Sep 13, 09:59
syam: iphone 5S lawa seyh
13 Jan 13, 09:04
abg walit: singgah sini :) abg nak cerita pasal burung walit datang la ye :D
5 Jan 13, 07:25
JualanMurahDotCom: Jual beli dan iklan secara percuma. Dapatkan kredit berjumlah RM99 jika daftar pada bulan ini!
24 Dis 12, 09:22
miss sofia: nice blog ;) singgah ke blog saya! :-)
31 Okt 12, 11:36
Linda Cumel: Smile di blog awak. Nanti smile di blog saya pula ya.
20 Okt 12, 12:48
wani: nice blog :) awk ni kuat makan x?
18 Sep 12, 01:35
cikgu mira: star 9..dh lame x dgr star 9 ni..bukan ym kau ke?haha...padanlah muka
18 Sep 12, 01:35
cikgu mira: kelipkelip nipis: ini sekolah..bukan nursery.hehe
18 Sep 12, 01:34
cikgu mira: cg mira mmg hobi bersyair...bintang hati...=)
13 Sep 12, 05:37
Star_9: Eiii.. blog nie klu bukak pagi2 dlm pkl 3,4,5 nie, seram je dgr lagu nie.. ahahahhaa
12 Sep 12, 08:36
kelipkelipcantik: cikgu amirah, blh dftar anak lagi tak? sori masuk hjung taun saya bru bsalin. anak bru kua tu yg bru nk dftar. wakaka
12 Sep 12, 10:07
bintang hati naain: sapa sangka cikgu mira pndai syair :P
10 Sep 12, 10:21
cikgu mira: prof y...insyallah..
10 Sep 12, 10:20
cikgu mira: hehe...oh ye pn aqilah?anak awk name naila ea?haha
10 Sep 12, 08:29
prof Y: Hai cikgu amira. sudilahkiranya cikgu amirah berkongsi ilmu dengan saya. hehehhe
10 Sep 12, 08:12
aqilah: anak saya suka betul dengan lagu makan apa...
[mesej lama]