20 Jun 17, 03:20 PM
sharil: salam admin, saya mencari album the zurah yang ada lagu kata kata yang terucap..jika ada mohon admin email saya
22 Nov 15, 02:15 PM
wea fareez: boleh saya tahu, email admin apa.?
9 Oct 15, 10:40 PM
Admin: jika tidak sibuk akan diemailkan secepat mungkin
9 Oct 15, 10:40 PM
Admin: dapatkan secara personal
9 Oct 15, 10:40 PM
Admin: Mmg rare dan ada pihak yang tidak suka.
9 Oct 15, 10:39 PM
Admin: sila email saya untuk lagu2 yg diperlukan..tq
16 Mar 15, 05:29 PM
wea fareez: salam bro, apa password file dlm .rar tu .?
10 Sep 14, 02:04 PM
rere: mohon refres lagi yaa
10 Sep 14, 02:03 PM
rere: admin..link albumnya banyak yg dah admin..
14 Aug 14, 01:57 PM
V90: lgu sakitnya rindu xdela...
10 Mar 14, 02:35 PM
Nik: Admin..mohon reupload album kump.ratna & album kump. rastari..terima kasih!!
14 Feb 14, 10:09 AM
Putra86: mohon admin reupoad semula link bg album2 dlm blog ni sb majoriti album2 dh blog ni susah tiada di pasaran..mohon jasa baik admin..tq
29 Jun 13, 09:10 PM
abg superman: pc utk orang xde budget :)
2 Jun 13, 07:28 PM
david bekam: blog sy lagi best :p gurau je :) jemput la singgah balik ye :D
18 Mar 13, 05:20 PM
zack: salam...bole sesiapa bantu..mcmana nak dengar lagu lagu dalam blog ni...sebab ada satu lagu yang bebtul2 dah lama saya cari tersenarai tetapi tak tahu mcmana nak download dan dengar..
5 Mar 13, 10:39 AM
atai: saya cari album son of adam dah lama tapi xde jual lg kt kedai...jd mntk tolong sgt klau blh upload lagu2 kump son of adam
5 Mar 13, 10:38 AM
atai: nk mntak tolong blh x upload semua lagu son of adam
4 Feb 13, 11:37 AM
Is Putra: salam admin..first skali blog yg hebat..lg 1 hrap admin boleh reupload semula mana2 link album2 yg dh mati..hrp jasa baik admin..TQ
16 Jan 13, 01:35 AM
epol rider: hai tuan blog :D Jom layan video-video menarik dari saya untuk hiburan anda semua :D
13 Sep 12, 02:19 AM
amri: Pemilik Astro, jangan lepaskan peluang ini.. :-)
[older messages]