6 Dec 18, 04:18 PM
rossli: bagi yg hampir bersara berapakah tempoh sebelum bersara yg masih layak
6 Dec 18, 04:17 PM
rossli: had umur sebelum bersara bagi mengambil pinjaman
28 Nov 18, 03:18 PM
Zuli: Untuk yg swasta bleh mohon rumah utk dijual x?
22 Nov 18, 11:02 AM
fauzi: Brp lama masa utk pihak seller sign spa selepas pihak buyer sign ?
18 Nov 18, 08:54 PM
wawa: pinjaman ini hanya untuk sektor awam sahaja?ada pinjaman lain untuk pemohon dari sektor swasta.
18 Nov 18, 08:53 PM
wawa: pinjaman ni hanya ter
13 Nov 18, 08:59 PM
Noly: Bagaimana kiranya penilai datang rumah selepas pinjaman lulus?
13 Nov 18, 09:16 AM
admin: RAFIDAH: Pastikan bukan tanah berangkai seperti tanah FELDA@FELCRA dan pastikan tanah dah xde skatan
12 Nov 18, 11:51 AM
milA: Salam, tumpang tanya, pekerja kontrak Perkhidmatan Awam boleh mohon ke?
9 Nov 18, 09:55 PM
Mursyid: Salam ada tak contoh polisi insuran utk claim insuran etiqa? Cover note & polisi insuran tu samakah?
24 Oct 18, 06:54 PM
huda: saya nak tukar pinjaman rumah bank ke pnjmn kerajaan lppsa..loan bank skrg guna nama suami isteri
17 Oct 18, 12:10 AM
Ain: masih terima student practical?
14 Oct 18, 11:26 AM
Anes: Snp nak hantar ke lpssa or pej penilain kena stamp dulu ke..
14 Oct 18, 11:24 AM
Anes: S&p nak hantar ke jbtan penilaian kena stamp dulu ke..
12 Oct 18, 10:25 PM
Yaya: Klu dah byr deposit & dah sign s&p, boleh ke batalkan pembelian?
12 Oct 18, 10:23 PM
Yaya: Hi..nk tanya..klu pemaju sediakn peguam yg xbrdftar lppsa, boleh ke tukar kpd peguam panel lppsa?
12 Oct 18, 05:27 PM
rafidah: beli tanah syarat lppsa
11 Oct 18, 09:48 AM
admin: AIN: Claim mengikut progress merujuk pinjaman utk projek dalam pembinaan
11 Oct 18, 09:47 AM
admin: JA: Boleh hubungi admin 0196692728
11 Oct 18, 09:47 AM
admin: ARIF: Rujuk jabatan kewangan encik.
[older messages]