1 Nov 15, 06:02 PM
Diana: Start To Get Money,Just Start To Get Real Visitor : http://goo.gl/Ebe0Kj
7 Aug 15, 01:06 AM
Klezcar Batu Caves: Untuk seberang pertanyaan boleh call kami di 0197920101 / 0196184030 / 1300884040
4 Aug 15, 11:14 AM
paulina: hye morning, nak bertanya, kalau saya nak sewa hilux utuk pengunaan half day jumaat ni pada pukul 8:30mlm utk angkat barang sofa dgn meja berapakah sewaan kereta tersebut ?
2 Aug 15, 09:22 PM
Kama: sewa estima berapa RM ye untuk 3 hari
31 Jul 15, 06:35 PM
ahmad: salam. half day ada?
19 Jul 15, 05:03 PM
BIGBANG Fan: Check It Out BIGBANG If You Lyrics
6 Jul 15, 04:23 PM
Klezcar Batu Caves: Available jer...wanie leh call or whatsapp kami di 0197920101 atau 0196184030
6 Jul 15, 11:53 AM
WANI: salam...nk tanya..kreta sewa untuk hari nih available lagi x..myvi or viva auto..
3 Jul 15, 11:58 PM
Klezcar Batu Caves: Available jer...leh call or whatsapp kami di 0197920101 atau 0196184030
3 Jul 15, 02:34 PM
ahmad: kereta viva / myvi available tak untuk esok??
24 Apr 15, 02:50 PM
Klezcar Batu Caves: nuwull...available...boleh call direct line kami di 0197920101 atau hotline kami 1300884040
23 Apr 15, 02:22 PM
nuwull: ezora tarikh 9/05 available x?
22 Apr 15, 08:40 AM
Klezcar Batu Caves: Marina...buat masa skrg kami kekurangan staff di branch batu caves untuk buat penghantaran...so kena pickup sendiri di office kami...
21 Apr 15, 10:32 AM
marina: kena pickup sendiri ke atau bole hantar?
3 Feb 15, 09:01 PM
azman: salam bro..kat mana nak cari esteem 8 yg pirate
26 Jan 15, 07:46 AM
Klezcar Batu Caves: luqman...viva sehari rm110...untuk maklumat luqman boleh view dekat RENTAL RATE atau hubungi kami di 0197920101 /1300880404
25 Jan 15, 11:25 PM
luqman: viva berapa ya? sejam berapa? sehari?
25 Jan 15, 06:20 PM
KLezcar Batu Caves: terima kasih sebab support KLEZCAR
11 Jan 15, 05:19 PM
buat duit: klezcar terbaik, teruskan.
2 Dec 14, 09:17 AM
Klezcar Batu Caves: Iyer sham...exora tuh sama macam dalam gambar...
[older messages]