12 Feb 17, 10:57 PM
braces story: Assalammualaikum & Hello!
1 Mar 15, 02:31 AM
Alisya: Dah lama x blogwalking.. Singgah sini kejap :)
13 Oct 14, 05:43 AM
LuX: luxury life, luxury self, jom blogwalk
28 Oct 13, 03:10 PM
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
11 Oct 13, 11:38 PM
dotie: makan serangga untuk atasi obesiti..tak percaya? cubalah sendiri!
8 Oct 13, 06:43 PM
promosi: jemput beriklan secara percuma diruang iklan kami..kami sdg giat mempromosi web ini. so, jgn lepaskan peluang utk dptkan pengunjung dgn promosi kami ini!
30 Sep 13, 06:29 AM
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
26 Sep 13, 12:35 AM
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak dan kangkang anda ? mari cuba produk lulur kami..
24 Sep 13, 05:33 PM
clooney: untuk peminat Bullock sahaja. TQ
19 Sep 13, 06:09 PM
kakiku: Football kakis, hanya utk lelaki aje
11 Sep 13, 04:10 AM
syamStyles: hmm, kerana 20sen itu ...
4 Sep 13, 09:14 AM
muhafis: nak kempiskan perut buncit seawal 3 minggu?? ---> http://kliksini.in/stpm
28 Aug 13, 03:57 AM
cashback: tgk codes dpt cashback. hehe
18 Aug 13, 06:42 AM
syamstyles: proton suprima S - preve hatchback dlancarkn
6 Jul 13, 10:32 PM
putera izman: kunjungan kali ke 3 untuk jemput join segmen baru saya :)
22 Jun 13, 07:15 AM
putera izman: sy tengah cari geng untuk exchage link kalau sudi kita exchange nak? exchange kat bahagian site bar
13 Jun 13, 10:13 PM
Profesor: hey there, singgah sini dan jgn lupa singgah yg sy punya ye? ;)
5 Jun 13, 09:04 PM
putera izman: blog awak menarik... nt singgah ke blog saya pula iyer :)
4 Jun 13, 07:24 AM
18 Tahun: Jangan tengok video ni jika bawah umur, TQ
9 Apr 13, 07:52 PM
Alia: Blog ni mesti reader banyak. guna adsense ke untuk monetize. Saya pun baru dengan adsense. Boleh la duit sikit2
[older messages]