17 Dis 14, 11:22
Gtrailer: blogwalking session, da lama x wat
15 Mei 14, 02:53
NANI: HAI
14 Mac 14, 01:12
syam: sy dtg nk blogwalk...jom2 sharing
4 Sep 13, 11:53
norhnita: nak tau tempat nak cucuk vitamin c kat ne
5 Ogos 13, 08:38
Yaya: Hye akak! Sya berminat vitamin c injection + collegen... Mcm mana nak contact akak
9 Jul 13, 04:20
DUIT RAYA: http://www.cashmoney2u.com/?id=GOOD4U
2 Jul 13, 04:12
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
29 Jun 13, 10:50
abg superman: kalau line x clear wat macam ni ok :)
19 Mei 13, 08:00
Free Product Samples: hey, nice blog! wanna exchange links? www.FreeProductTesting.com contact us
9 Mei 13, 10:27
yaya: umur 45 keatas berkesan x?pm harga
9 Mei 13, 10:26
yaya: klu tuk 45 ke atas berkesan x? berapa harga..
23 Apr 13, 03:44
fizah: kalo bli bleh suntik sendiri ke cane? xbahaya ke? hmmmmm
10 Apr 13, 04:56
elly: pm hrga injection vitamin c dan kolagen utk umur 30 ke atas
10 Apr 13, 04:55
elly: sila pm harga untuk injection vitamin c dan kolagen
25 Mac 13, 07:56
jenny: Hi! im soo in love with your blog.. keep on writing.. please visit my blog.. :)
15 Mac 13, 06:25
NANIE: kepada yang bertanya boleh msg saya terus di Facebook.. tq
24 Feb 13, 10:22
leesa: saya giler nak p nak tahu klinik mana yg buat servis inject nih..cz x nak buang masa untuk searching klinik maner yg menawarkan svs inject vit c..help
5 Feb 13, 08:56
lala: brp hrg nye??
5 Feb 13, 08:54
lala: brp hrg nye??
2 Feb 13, 12:30
emi: bape harganya
[mesej lama]