2 Nov 14, 07:01 PM
nicky: iPad Air 2 launched
23 Mar 14, 07:08 PM
syam: sy dtg nk blogwalk...jom2 sharing
23 Nov 13, 05:44 PM
rahsia bebas hutang kad kredit: anda ada masalah hutang kad kredit? mungkin anda boleh cuba kaedah easy payment plan yang diperkenalkan oleh ezpayment2u... saya dah cuba dan memang banyak membantu... anda cuba lah pula... http://www.ezpayment2u.com
28 Oct 13, 09:22 PM
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
6 Oct 13, 07:35 AM
promosi: jemput beriklan secara percuma di webkami. kami sedang giat mempromosi web kami dan iklan anda pasti mendapat ramai pengunjung..tq.
28 Sep 13, 02:54 AM
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
27 Sep 13, 11:25 PM
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
26 Sep 13, 05:23 PM
Salina: Isteri Puas Abang Tahan Lama ---> http://ll.my/lambatpancut
26 Sep 13, 02:02 PM
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak dan kangkang anda ? mari cuba produk lulur kami..
23 Sep 13, 10:58 AM
Adawiyah: (Lelaki Kuat VS Wanita Cantik?) ---> http://ll.my/kedaix
3 Sep 13, 09:48 PM
muhafis: nak kempiskan perut buncit seawal 3 minggu?? ---> http://kliksini.in/stpm
31 Jul 13, 06:16 PM
jemputan ke gudang spy james bond: dapatkan percuma katalog 50 gajet spy terbaru 2013 disini sekarang. pelbagai gajet intip, kamera mikro, jejak, kesan, dengar, perakam rahsia eksklusif dari gudang james bond untuk anda
6 Jul 13, 10:01 AM
Farah Fauzana: Rahsia Mudah Untuk Abang Tahan Lama ---> http://kliksini.in/smp
30 Jun 13, 06:37 AM
abg superman: nak bagitau mercun legend kat malaysia ni :)
26 Jun 13, 10:25 PM
putera izman: salam blog awk memang menarik jom kita exchange bloglist :)_
4 May 13, 04:43 PM
dari kedai spy: katalog 32 gajet spy terbaru 2013. dapatkan percuma disini sekarang. gajet intip, jejak, kesan, perakam rahsia eksklusif dari gudang james bond untuk anda
22 Apr 13, 08:13 PM
rahsia selesai hutang kad kredit: pssttt... kami ada cara nak jadikan kad kredit anda 0% interest... nak tau caranya? jom lawati http://www.ezpayment2u.com atau hubungi 0193355399
19 Mar 13, 07:19 AM
rahsia settle hutang kad kredit: pssttt... kami ada cara nak jadikan kad kredit anda 0% interest... nak tau caranya? jom lawati http://www.ezpayment2u.com atau hubungi 0193355399
11 Mar 13, 05:07 PM
chef rara: ways to reduce your risk of heart disease :)
11 Mar 13, 12:32 PM
rahsia settle hutang kad kredit: pssttt... kami ada cara nak jadikan kad kredit anda 0% interest... nak tau caranya? jom lawati http://www.ezpayment2u.com atau hubungi 0193355399
[older messages]