11 Jan 15, 21:45
Alisya: Dah lame x BW..jngan lupe singgah ye :)
15 Mar 14, 20:05
syam: sy dtg nk blogwalk...jom2 sharing
29 Oct 13, 02:34
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
25 Oct 13, 11:15
Bella: Yang Lemah Diperkasakan & Yang Biasa Diserikan!! ---> http://bit.ly/PqS8Cv
5 Oct 13, 21:03
promosi: jemput beriklan di website kami. kami sangat alu2kan iklan anda utk memeriahkan lagi web kami..tq
30 Sep 13, 15:49
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
30 Sep 13, 14:24
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
30 Sep 13, 10:10
softwarepower: software utk cari mobile dan email...power oo software ini.
22 Sep 13, 19:53
Nuramiza: Kedai Kebahagiaan Rumahtangga ---> http://ll.my/kedaix
4 Sep 13, 03:31
muhafis: nak kempiskan perut buncit seawal 3 minggu?? ---> http://kliksini.in/stpm
5 Jul 13, 19:50
Farah Fauzana: Rahsia Mudah Untuk Abang Tahan Lama ---> http://kliksini.in/smp
2 Jul 13, 04:56
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
29 Jun 13, 12:06
abg superman: cara buat pemegang handphone guna garpu je beb :D
27 May 13, 15:32
Grafik Mania 2013: Pakej Grafik terhebat 2013 telah keluar!! Download file 3.7 Gb -\r\nDapatkan sekarang sebelum terlambat!! Terhad kepada 15 orang sahaja!!
25 May 13, 19:25
abang gadget: mari singgah blog abg plak :)
22 Feb 13, 03:39
MHI: Harga Runtuh!! Dapatkan siaran penuh @str0 dengan harga hanya RM20 sebulan!!
6 Feb 13, 05:05
Hana: Frust dgn LIKE Fan Page yg xnaik2?..Boleh dapatkan LIKE fan page yg ELITE/SUPERB disini dgn kadar yg murah,cepat dan berkualiti..semua org ingin menjadi popular dan dikenali ramai :D
27 Dec 12, 11:06
Circle: Yargh!!!! haaaterkezut tak?
21 Dec 12, 10:31
Neolefa: Great info, you may look at my website, we have great solution to improve your website.
25 Nov 12, 22:33
Ain Hawani: Ingin menjadi popular dan tarikan ramai dgn memiliki LIKE fan page yg ramai? Semuanya ada disini..murah,cepat dan berkualiti :D
[older messages]