20 Feb 14, 06:01 PM
FBNi: blogwalking..JOM GE BLOG SAYA BARU EDIT
6 Feb 14, 09:14 PM
ZURIDAH: SAYA SANGAT BERHARAP ANDA DAPAT MEMBACA LAMAN WEB YANG SANGAT BERGUNA..JIKA TIDAK ANDA AKAN MENYESAL
2 Feb 14, 09:13 AM
Charles: Software autoblogwalking
30 Jan 14, 09:10 PM
Responsive Web Design: Find your post suitable for me and my website thanks for sharing your good knowledge with us
23 Jan 14, 08:27 PM
M1SC: Jangan lupa like us untuk promosi yang terbaik || Mudah - hanya like di Facebook XD
27 Dec 13, 07:54 AM
Long Haffiz Long Hassan: Sharing with rakan pembaca pengalaman day trip to Paris || One day in Paris dah cukup! :)
17 Dec 13, 10:43 AM
nazman: jom jalan jalan ke cameron!
3 Dec 13, 07:51 PM
nazman: Update terkini dan tips! Salam singgah
10 Nov 13, 04:31 PM
nazman: jom layan steamboat dengan blogger di Cameron Highlands!
6 Sep 13, 08:04 AM
Tengku Marissa Tengku Din: Salam. Dtg sini, alert dengan pencuci muka terbaru. hati-hati dan tolong sebarkan.
3 Sep 13, 10:20 AM
Syafiq The Heroes blogger: Assalamualaikum. Syafiq datang sini taw...entry sebab-sebab kenapa kita kena kol pakwe dan makwe kite..Ramai yang suka entry tu dan kata best..jom jemput baca
2 Sep 13, 12:10 PM
Amanina Cute: Hai cik blog..dah tengok ker video terbaru adibah noor. baru jer keluar. Cuba tengok apa yang pelik pada video tu. Sediakan tisu tau!
2 Sep 13, 12:56 AM
Kak Leha: Salam.Kak leha datang nie, tengah buat aper tu cik, baru lepas tengok lelaki selamatkan kawannya daripada malu, macam kelakar pun ada. Kak Leha penat datang sini, jomlah tengok..
1 Sep 13, 10:09 AM
Kak Zaidah MatNoor: Salam. Urgent!!!! Nak bagitau saper yang ada guna kad Ambank atau Ambank Islamik. sila Alert.Mesti baca dan wajib baca..Tolong sebarkan pada kawan2 yang belum tahu
31 Aug 13, 09:18 AM
LyssaFaizureen: Singgah sini..nak share entry Jom tengok koleksi KERETA-KERETA yang paling SELAMAT didunia. Tapi ada yang kurang ajar cakap kereta elak maut..patut ker..takperlah tengok jerlah kan :)
17 Aug 13, 09:45 AM
Kak Ida: 8 share memang best. Sign up pagi..share kat kawan kat facebook.malam tengok dah dapat 18.90..Best gila guna 8share nie
16 Aug 13, 05:20 PM
ZackZuhairi: Salam..apa khabar..jalan2 kat blog awak.Nak kongsi cerita pasal perempuan yang membasuh tembikai dengan bergaya, Macam kelakar tapi mmg ada!
5 Aug 13, 07:05 AM
Kongsi Resepi: Salam singgah..jom tgk resepi ayam panggang tandori kt blog saya.. sedapp.. :)
4 Aug 13, 06:17 PM
Kongsi Resepi: Salam singgah.. jom jenguk jap blog resepi saya.. kalau ada resepi nk share boleh la share kt blog saya.. :)
29 Jul 13, 04:03 PM
Cetak Baju: Salam singgah Ramadhan..jom tempah cetak baju.. harga murah2 je... klik singgah ye.. :)
[older messages]