18 Jul 15, 10:34 PM
viquekey: Bro, Selamat Hari Raya. Hang ada jual komik scan tak? Kalo ada, tolong email aku senarai komik yang ada bro... Thanks.
3 Apr 15, 04:27 AM
Yllix Media: Jom buat duit.Income lumayan Blogger dengan iklan Yllix Media.http://goo.gl/VvvvU2
11 Mar 15, 11:41 AM
bob: Buat Duit Tanpa Modal- http://myinvitepay.com/?ref=245654
17 Jan 15, 04:06 AM
PR1MA Online: Permohonan Online perrumahan PR1MA http://goo.gl/Oa1sG6
4 Dec 14, 09:02 PM
INFORMASI: 10 cara terbaik jimatkan minyak kenderaan anda http://goo.gl/l5jncC
9 Jun 14, 07:32 AM
Daniel: Nice site! Sila la ke blog saya sebentar . .
13 Mar 14, 08:34 AM
Backlink webege: https://www.google.com/search?q=backlink.webege.com lets here & get backlink
15 Feb 14, 08:37 PM
gerindra Nov: https://www.google.com/search?q=gerindra-id.blogspot.com indonesia baru
8 Nov 13, 10:55 PM
g-go: Ada x Jejak Wira episod last bil 155 kot. teringin nak baca last episod utk bahasa melayu
28 Oct 13, 11:10 PM
ryan: good work bro
9 Aug 13, 10:17 PM
masternoname: selamat hari raya bro.. :)
4 Aug 13, 09:32 PM
masternoname: blogwalking.. ;)
25 Jul 13, 12:19 AM
kaizerzea: ok kurt...thanks~
24 Jul 13, 11:58 PM
kurt.rock: aku dah masuk dlm dropbox. on the way ke server. ko amik la kat sana nanti. cut aje terus. tak payah copy. biar kosong sikit folder dropbox kita tu. hahaha
24 Jul 13, 11:41 PM
kaizerzea: nnt masuk jer dlam dropbox..TQ
24 Jul 13, 11:40 PM
kaizerzea: kurt.rock | klau ko ada,leh jer pass kat aku,leh fill in the gap..
24 Jul 13, 11:32 PM
kurt.rock: 7, 9 & 10 also
24 Jul 13, 11:31 PM
kurt.rock: kaizer | jejak wira 21 - 26 ko tak upload ke? kalo ko nak up, aku bleh transfer ke dropbox & ko amik dari sana. kalau ko mahu
24 Jul 13, 04:57 PM
kaizerzea: nakabu | ur welcome :)
24 Jul 13, 10:22 AM
nakabu: kaizer:xsangka aku msih dpt melihat kmk jejak wira yg dh pupus ni..tq,
[older messages]