30 May 17, 03:15 PM
ira: akak , saya nak tnya mcm mana cara terbaik utk jawab soalan "tell me about urself ?'
14 May 17, 01:39 PM
kurakuramedic: Thank you yuyu. Mohon doakan :)
11 May 17, 12:28 PM
yuyu: Tahniah akak! Goodluck semoga Allah pemudahkan :)
29 Apr 17, 07:20 PM
kurakuramedic: Waalaikumussalam yuyu. Baru je dapat panggilan untuk housemanship 3 hari lepas setelah 9 bulan grad. Lapor diri 15 Mei nanti.
27 Apr 17, 04:30 PM
yuyu: Assalamualaikum, saya lepasan asasi PASUM. Nak tanya hehe bagaimana laluan kerjaya akak ye skrg? :)
24 Apr 17, 06:13 PM
kurakuramedic: Ieia: I think better for you to reconsider your choice dear :) Ada byk lagi option lain other than dentistry. Skrg ni ambik dentistry pun susah dpt kerja :)
20 Apr 17, 09:23 PM
leia: kak nk tnya, kputusan spm saya 4a 5b je tp nk smbung pergigian. is it ok?
7 Mar 17, 09:07 AM
kurakuramedic: syaz: Baru je lepas SPA iv last week. Thank you. Please pray for us :)
21 Feb 17, 12:09 AM
syaz: akak dah kena panggil IV SPA ke? Good luck for your future undertaking akak. ur blog did help, big time :)
21 Feb 17, 12:09 AM
syaz: akak dah kena panggil IV SPA ke? Good luck for your future undertaking akak. ur blog did help, big time :)
27 Dec 16, 09:44 PM
kurakuramedic: Mamasha: Waalaikumussalam. Ya saya. Kenapa? :)
27 Dec 16, 09:43 PM
kurakuramedic: Anon: Alohaaaa :D
27 Dec 16, 12:03 PM
mamasha: Assalamualaikum. Saya terjumpa blog ini secara tidak sengaja bila saya ingin dapatkan gambar pengiraan cgpa UiTM. Dalam slip gambar yang di google ada tertulis kurakuramedic. blogspot. adik punya kan
10 Dec 16, 07:11 PM
anon: alohaaa. salam from medic unisza :)
3 Oct 16, 05:28 PM
kurakuramedic: thank you medik ukm :) insyaAllah
27 Sep 16, 08:01 AM
medik ukm: hai kak kura-kuramedic.. May Allah Bless you alwayss :)
25 Jun 16, 09:53 PM
Fairy2U: Experience the magic of Radiant Youth & Beauty, Look Young, Collagen, Skin Ligthening, Skin Whitening and Healthy. Visit us at http://www.sudo.my/visit/2.html
25 Jun 16, 01:33 PM
Fairy2U: Experience the magic of Radiant Youth & Beauty, Look Young, Collagen, Skin Ligthening, Skin Whitening and Healthy. Visit us at http://www.sudo.my/visit/2.html
24 Jun 16, 02:18 PM
Fairy2U: Experience the magic of Radiant Youth & Beauty, Look Young, Collagen, Skin Ligthening, Skin Whitening and Healthy. Visit us at http://www.sudo.my/visit/2.html
24 Jun 16, 12:55 AM
Fairy2U: Experience the magic of Radiant Youth & Beauty, Look Young, Collagen, Skin Ligthening, Skin Whitening and Healthy. Visit us at http://www.sudo.my/visit/2.html
[older messages]