28 Nov 14, 04:50 PM
Gameidiot: portal game easy baru
8 Jun 14, 08:18 AM
Daniel: Nice site! Sila la ke blog saya sebentar . .
16 Apr 14, 09:06 PM
syam: sy dtg nk blogwalk...jom2 sharing
24 Sep 13, 10:33 PM
katOkhijoo Tshirt: kunjung balas.
9 Sep 13, 09:15 AM
Tshirt kanak-kanak: besh lah~! :)
19 Jun 13, 09:26 PM
Shaimi Jack: hlo smua yg sudi cari tman hdup yang stia dan btol jujul kpada yg satu,yg sudi ji blih lah cube cal@msj i je di no ni.010~8014370~@~018~9597743,tak nk pujuk kalau tk mau,tak nak paksa jika dah tak suk
6 Jun 13, 02:23 AM
sheina: haii tuan blog :) sheina datang ke sini:) jemput singgah:)
22 Apr 13, 05:43 AM
hikmahherba: minyak lintah tembakul doa ( rahsia besar dan panjang zakar dengan urutan)
12 Mar 13, 05:01 PM
ali: TERBAEK!!!
22 Feb 13, 02:56 AM
Annyss: besss~! ;p
21 Feb 13, 04:12 PM
KingJanggut: good artikel
19 Feb 13, 03:58 PM
sadiq_segaraga: gud stuff.
18 Feb 13, 08:35 PM
mustika: good info. Nak share.
4 Feb 13, 06:33 PM
Yana: Kalau nak diskaun 5% shopping kat lavender online, gunakan coupon number ni: L2UV32013
28 Dec 12, 11:35 AM
Chix: Wah suke blog awak ni!
20 Dec 12, 07:42 PM
linda: hye :) bring new update for you ;)
16 Dec 12, 02:20 AM
Miracle EX: Year End Sales!! Nikmati potongan harga untuk semua produk Miracle EX dari 10 Dec hingga 10 Jan 2013
10 Dec 12, 12:13 PM
Jom Kawen: Sape kate kalau kawen takde life? Ade ape
7 Dec 12, 08:24 PM
Kawaii: Saya suke kawaii design, awak suke?
4 Dec 12, 11:21 PM
zull pc: sharing my blogpctips :)
[older messages]